P: Seat Alhambra TDi 85kW 2008
Moderátoři: šulda, Moderátoři
P: Seat Alhambra TDi 85kW 2008
neaktuální
Naposledy upravil(a) Vici dne 13 pro 2012, 15:46, celkem upraveno 1 x.
Mohl bzs i poslat vice foto na mail michal.krakora@centrum.cz
Mel bych zajem...
Mel bych zajem...
protože každej si radši koupí s univerzálníma km za 130tis osobně bych do ní šel ale zase nikdo mi nekoupí to moje a že v něm jsem nějakou korunku 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To Trousil:že zrovna ty zběratel banánů ukazuješ na ostatní nejni to o tý potrefený huse????
Dady:já bych tak 200 chtěl a nebo ji dojezdím do smrti
Dady:já bych tak 200 chtěl a nebo ji dojezdím do smrti
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
všichni jme si rovni a někdo i víc co
na talíři candáta s bramborem takže jdu plnit bříško
na talíři candáta s bramborem takže jdu plnit bříško
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Alhambra je prodaná
Trousil : hele člověče, že tě huba nebolí, ještě si dobře pamatuju jak jsem jel za tebou do bolky na super top stav sedačky z leona, jako z fabriky, a když jsem přijel, tak řidičova měla na sedáku vydřeou díru od peněženky nebo čeho. Stálo mě to tehdá den času a 4000Kč (1500 nafta a 2500 klukům z passata jak jsem nasranej spěchal domů). Takže se mi radši ani nepřipomínej a je asi pro všechny dobře že tady už nic neinzeruješ
Trousil : hele člověče, že tě huba nebolí, ještě si dobře pamatuju jak jsem jel za tebou do bolky na super top stav sedačky z leona, jako z fabriky, a když jsem přijel, tak řidičova měla na sedáku vydřeou díru od peněženky nebo čeho. Stálo mě to tehdá den času a 4000Kč (1500 nafta a 2500 klukům z passata jak jsem nasranej spěchal domů). Takže se mi radši ani nepřipomínej a je asi pro všechny dobře že tady už nic neinzeruješ