Kolísání nízký výkon a vysoká spotřeba 1.9 TDI/81KW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kolísání nízký výkon a vysoká spotřeba 1.9 TDI/81KW
Ahoj pořídil jsem svoje první TDI octavia, nemáte někdo zkušenosti s náhlým padáním výkonu motoru do nouzového režimu po prudkém sešlápnutí plynu ,, mám podezření na regulaci u turba nebo váhu vzduchu,, kdyby jste někdo věděl o nějakém schopném mechanikovy na Zlínsku??? přikládám LOG z vagu: http://diagnostika.manobike.com/
Poraďte
Mám dotaz. Mám afn a taky mám nižší výkon. Auto jede maximálně 170km/h a to mě vždycky říká, že je něco špatně. Filtry jsou poměrně nový. Zkoušel jsem podle VISu kontrolovat snímač množství nasávaného vzduchu, bylo to OK. Zkoušel jsem kontrolovat plnící tlak. Odpojil jsem ventil omez. plnícího tlaku a tlak plnění má být 1550-1750mbar já naměřil cca 1000mbar. Pak jsem pro jistotu zkontroloval čidlo tlaku nasávaného vzduchu.
To mi ukazovalo ve skupině 10, pole 2 a 3 1000 a 1020mbar, tak by mělo být OK.
Do nouzáku to nepadá. Nestává se mi to, že by to jelo normálně a pak by to náhle klesl výkon, takže bych snad vyloučil N75, alespoň podle toho, co jsem se tu dočetl.
Podtlakový hadičky jsem taky měnil už dřív.
Ventil EGR nemám zaslepený. Může bejt můj nízký výkon zasraným sáním kvůli EGR? Nejezdím ale jenom ve městě...
Těsnost si myslím, že mám taky OK, protože to nesyčí. Kdysi jsem s tím problémy měl, ale do kopce s otevřeným okýnkem a těsně vedle budovy to znatelně syčelo, teď nic.
To mi ukazovalo ve skupině 10, pole 2 a 3 1000 a 1020mbar, tak by mělo být OK.
Do nouzáku to nepadá. Nestává se mi to, že by to jelo normálně a pak by to náhle klesl výkon, takže bych snad vyloučil N75, alespoň podle toho, co jsem se tu dočetl.
Podtlakový hadičky jsem taky měnil už dřív.
Ventil EGR nemám zaslepený. Může bejt můj nízký výkon zasraným sáním kvůli EGR? Nejezdím ale jenom ve městě...
Těsnost si myslím, že mám taky OK, protože to nesyčí. Kdysi jsem s tím problémy měl, ale do kopce s otevřeným okýnkem a těsně vedle budovy to znatelně syčelo, teď nic.