Zdravím odborníkov
a prosím o radu. Mám Huyndai Accent 1,4 r.v 1999 obsah 1341cm 62kW kód motora G4EH a jediný problém na ktorí neviem prísť je ten že jak sa zohreje tak nechce naštartovať. On vlastne aj naštartuje ale niekedy na tretí alebo dvadsiaty krát proste ako sa mu zachce

.
Diagnostika v značkovom servise neukázala žiadnu závadu

. Baterka je nová kostra a plus pól od baterky sú OK. Štartér točí ako nový napätie pri štarte neklesne pod 11,5V ale iskra na prvom valci skočí len raz a dosť . Môže to byť štartér na vine? Keď vyberiem sviečku a priložím na motor tak niekedy aj chytí a ide na tri valce aj keď je motor teplý. Založím ju späť do valca a nechytí.Potom možno až na nejaký x-tý pokus zas chytí.Motor beží nádherne aj na voľnobeh je žíví reaguje a má aj výkon. Snímač kľukovej hriadele má 900Ohm takú istú hodnotu má aj nový.Hallov snímač a zapalovacie trafo (cievka) vymenené za iné no aute stále pretrváva tá istá závada. Všetky teplotné snímače premerané (ale nevymenené) sú OK menia svoje hodnoty.Kľúče vyskúšané všetky takže immo to asi nerobí . Toto auto nemá zapojenú kontrolku CHECK ENGINE ale na prístrojovej doske je. Zapojenie končí v konektore a odtial z protikusu už nejde ďalší vodič. Relé palivového čerpadla spína a aj vypne. V palivovej lište tlak je. Len iskra na sviečke nie.
Zvláštne je však na tom to že na "drgnutie" alebo roztlačenie chytí hneď

ale na štartéri nie. Keď vychladne tak chytí na "brnknutie".Aj po dvoch dňoch státia chytí naprvý šup.
Prekontroloval som skoro celú elektriku ale nič podozrivé som nenašiel. Mám podozrenie na riadiacu jednotku.Aj som ju vybral centrálny konektor je ako nový no ešte neviem ako končia vodiče na pinoch. Možno sú krimpované alebo letované musím to ešte rozobrať. Ale myslím si že tam tiež problém nebude.
Mám servisný manuál aj schému elektro ale tá je z 1,5SOHC takže ani ECU my nesedí. Tá ma 88 pin zapojenie a moja má asi len 54 neviem z hlavy ale porátam.Rozdiel je aj v tom že ja mám dvojradové zapojenie pinov a tam na schéme je trojradové.
ECU je SIEMENS P75 K103 300 116A a nie KEFICO. Podobné ako tu
http://www.ebay.com/itm/1997-Hyundai-Ac ... 8b&vxp=mtr .
Už si fakt neviem rady

ak ste mal niekto podobný problém bol by som rád za pomoc alebo schému zapojenia ECM ECU. A ešte na záver chcem sa opýtať dá sa otestovať ECM ECU robí to nejaká firma?Niečo podobné ako tu
http://www.youtube.com/watch?v=WJvJBOPacZc
Ešte raz ďakujem za akú koľvek pomoc.