ASR-ESP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ASR-ESP
Mám tady na vás velký dotaz a uvítám jakoukoli zkušenost. Mam na passatu ASR a chtěl bych to předělat na ESP, poradí mi někdo co je k tomu všechno potřeba pokud to vubec jde. motor tam mám 1,9PDI automat+tiptron. Moc děkuji za názory
-
serviceMan
- Přispěvovatel
nazdarek doufam ze to maš rok 2002 delal jsem to kamosovi na B6 1.9 PD a je to pěkně na mozek těch změn je tam hrozně moc a zaleží na tom jaký máš přístup k dílům s novýma to nemá smysl. musíš mít jednotku na esp , tacho to musí podporovat, motor to musí podporovat, v konfortu se to dá nakodovat a v tiptroniku přehrát soft pod přistrojovku namotat kabel pro esp plus nějaké rele k tomu a pak jen at se ti to podaří oživit.
Ja sa už mesiac chystám na to isté, do golfa IV 99 chcem dorobiť ESP, ktoré mám z auta 2003.
Takže sa trochu bojím, či si budú rozumieť RJ ESP + RJ motora + prístrojovka + RJ automatu... Káblovačka a všetky čidlá, to je úplne v pohode, nie je tam nič také záludné, jedine neviem či to naozaj bude všetko navzájom komunikovať.
Akú to má súvislosť s komfortom? Prečo sa tam musí meniť kódovanie? Je nemám tiptronic, ale 4-stupňový automat, dúfam, že nebude treba nič meniť. V najhoršom prípade budem predávať komplet sadu ESP do auta 2003.
Akú to má súvislosť s komfortom? Prečo sa tam musí meniť kódovanie? Je nemám tiptronic, ale 4-stupňový automat, dúfam, že nebude treba nič meniť. V najhoršom prípade budem predávať komplet sadu ESP do auta 2003.