ASR-ESP

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
juris1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

ASR-ESP

Příspěvek od juris1 »

Mám tady na vás velký dotaz a uvítám jakoukoli zkušenost. Mam na passatu ASR a chtěl bych to předělat na ESP, poradí mi někdo co je k tomu všechno potřeba pokud to vubec jde. motor tam mám 1,9PDI automat+tiptron. Moc děkuji za názory
Luke288
Přispěvovatel

Příspěvek od Luke288 »

chtel jsem si to nechat udelat na OII a ve skodovce mi rekli 70tis. ze prej to neni sranda, je k tomu potreba snad dalsi ridici jednotka, tak jsem se na to vyprd. ale jestli si to umis udelat sam, asi to zas takovej ranec nebude...
Luke
OII 1.9 TDI
serviceMan
Přispěvovatel

Příspěvek od serviceMan »

Do toho Tiptronicu to asi nebude jednoduchý, ale mělo by to jít, muselo by se vyměnit pár věcí a pár domontovat a mělo by to makat ...
Lumír
Přispěvovatel

Příspěvek od Lumír »

nazdarek doufam ze to maš rok 2002 delal jsem to kamosovi na B6 1.9 PD a je to pěkně na mozek těch změn je tam hrozně moc a zaleží na tom jaký máš přístup k dílům s novýma to nemá smysl. musíš mít jednotku na esp , tacho to musí podporovat, motor to musí podporovat, v konfortu se to dá nakodovat a v tiptroniku přehrát soft pod přistrojovku namotat kabel pro esp plus nějaké rele k tomu a pak jen at se ti to podaří oživit.
Alex
Přispěvovatel

Příspěvek od Alex »

Ja sa už mesiac chystám na to isté, do golfa IV 99 chcem dorobiť ESP, ktoré mám z auta 2003. :( Takže sa trochu bojím, či si budú rozumieť RJ ESP + RJ motora + prístrojovka + RJ automatu... Káblovačka a všetky čidlá, to je úplne v pohode, nie je tam nič také záludné, jedine neviem či to naozaj bude všetko navzájom komunikovať.

Akú to má súvislosť s komfortom? Prečo sa tam musí meniť kódovanie? Je nemám tiptronic, ale 4-stupňový automat, dúfam, že nebude treba nič meniť. V najhoršom prípade budem predávať komplet sadu ESP do auta 2003. :)
Lumír
Přispěvovatel

Příspěvek od Lumír »

Konfort proto že vše je spojeno po cam bus do kupy motor.převodovka, esp, budiky central no prostě vše a tan tvuj automat ma taky řj.
juris1
Přispěvovatel

Příspěvek od juris1 »

Tak to z toho mam velkou radost.... (crazy) Asi se na to vykašlu, možná to raději prodám, protože s mojí jízdou se mi ten automat na to brzy vysere. Už ted mi dává dos najevo že za takových podmínek se na to může pěkně... Ale moc všem děkuji
Fox-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Fox-CZ »

chci se zeptat,mam v aute ASR a melo by tam byt i EDS,ale prijde mi ze te elektronicka zaverka nefunguje,jde zjistit ve vagu funkcnost a nebo jestli ji tam vubec mam ?
Passat 2002 TDI96KW
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“