alfa romeo 164 td 2,5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
alfa romeo 164 td 2,5

-
- Nováček
-
- Nováček
těsnění mám v pořádku (nové ) pod všechny čtyři hlavy ,dal jsem tam dělené i když jsi myslím ,že je to v podstatě jedno protože stejně když do toho hrábneš je lepší vyměnit všechny čtyři. Ventily jsem seřizoval za studena ale ten motor má takový zvláštní zvuk (dutý)je hlučnější jako kdýž máš děravý výfuk.Něco podobného už se mi jednou stalo,moc jsem dotáhl víko a serval jsem závity v hlavě na té tyčce ce drží ventily.musel jsem si potom vyrobit nové tyčky a vyřezat větší závity do hlavy.Hlavy jsem teda moc nekontrolaval jen jsem je očistil, ale kdyby byla pokřivená tak by mi zase podfoukla , nebo ne? To auto jede normalně jen je trochu hlučnější ( vykon i zrychlení je v pořádku ) kouří taky normálně
je to fakt záhada
je to fakt záhada
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Nováček
-
- Nováček
pokusím se teda něco zjistit.Jestli ale myslíš seřídit vztřiky,tak těm by přece nic být nemělo. Tyhle VM motory mají rozvody ozubenými koly
a ve vztřikovacím čerpadle neníco by se zničilo( pokud ho teda kompletně nezamarasíš).No na čerpadlo bych si stejně netroufl.
Nejsou náhodou ty převstřiky ,ta tenká hadička co vede od čerpadla
do sání? Nejsem sice žádný mechanik F1 , ale tenhle VM motor už jsem měl nezčetněkrát rozebraný.Ale z těma předvstřikama jsi mě vážně dostal.
a ve vztřikovacím čerpadle neníco by se zničilo( pokud ho teda kompletně nezamarasíš).No na čerpadlo bych si stejně netroufl.
Nejsou náhodou ty převstřiky ,ta tenká hadička co vede od čerpadla
do sání? Nejsem sice žádný mechanik F1 , ale tenhle VM motor už jsem měl nezčetněkrát rozebraný.Ale z těma předvstřikama jsi mě vážně dostal.
-
- Nováček
to nebude taky ono . Ja na čerpadlo vůbec nešahal ( u tohodle motoru ) jo a ten předvstřik- už vím česky je to předstih,omlouvám se to ta jazyková bariéra,jsem sice starší škola ,takže slovensky docela rozumím ,ale jak vidíš taky né vše. Předstih se dá dělat i podle chodu motoru-když máš dobrý sluch ,ale hlavně když víš jak má šlapat.
Tohle je ale trochu něco jiného.Přisávalo ti někdy turbo falešný vzduch?
Tak dutě to hučí,a auto strácí výkon.Tak takhle to hučí i mě,ale výkon je v pořádku.Prostě auto jede jak má ,ale za chvíli ti z něho hučí hlava
nemůžu na to za boha přijít co to může být.Zkusím ještě ty trisky ,napadlo mě když jim odstřihnu přívod nafty,motor pojede jen na tři válce ,to uslyším(poznám)Tak to vyzkouším jednu po druhé,snad to bude ono.Až na to příjdu dám vám vědět,člověk nikdy neví kdy se mu taková zkušenost může hodit,
Tohle je ale trochu něco jiného.Přisávalo ti někdy turbo falešný vzduch?
Tak dutě to hučí,a auto strácí výkon.Tak takhle to hučí i mě,ale výkon je v pořádku.Prostě auto jede jak má ,ale za chvíli ti z něho hučí hlava