mostik napajania zhavicov
Moderátoři: šulda, Moderátoři
podarilo sa ti narezat zavity na zhavky v pohode?alebo si nejaky dokurvil?TDI tech píše:tak som to prerobil na tom GIII 1Z
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Jak píš TDI tech, je to na věčnost, netušil jsem, že to jde předělat na závit, zdálo se mi to dost slabé..Ale je vidět, že je to kluk šikovnej, když se mu to povedlo..Já vždy honil někde koncovky, které jakžtakž drží a naletovával jsem to..Taky se kolikrát stalo, že chtěli již rozebírat motor nebo pořád měnili žhavky za nové a nic a on to byl jen dotyk..Tohle byl šílený nápad, spoj, kde prochází velký proud řešit jako konektor, který je také stejně na hovno.. 
nepropadat panice...
proste soudruzi udelali chybu..a kde mam napojit kable?je kabelaz mostiku niekde napinovana alebo je to cela kebelaza treba to cvakat?jericho-3 píše:Jak píš TDI tech, je to na věčnost, netušil jsem, že to jde předělat na závit, zdálo se mi to dost slabé..Ale je vidět, že je to kluk šikovnej, když se mu to povedlo..Já vždy honil někde koncovky, které jakžtakž drží a naletovával jsem to..Taky se kolikrát stalo, že chtěli již rozebírat motor nebo pořád měnili žhavky za nové a nic a on to byl jen dotyk..Tohle byl šílený nápad, spoj, kde prochází velký proud řešit jako konektor, který je také stejně na hovno..
-
senioring1
- Přispěvovatel
Veľmi jednoduchým a tiež " nesmrteľným riešením " je použiť elektrikárske svorky - čokoládky s vnútorným priemerom 4,5 mm . Ja som takto vyriešil prechodové odpory na žhavičoch vo vode , kde fajky sa upiekli a rozpadli .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
nemas nejake foto ako tie svorky vyzeraju..nemam predstavu ako to vyzera..senioring1 píše:Veľmi jednoduchým a tiež " nesmrteľným riešením " je použiť elektrikárske svorky - čokoládky s vnútorným priemerom 4,5 mm . Ja som takto vyriešil prechodové odpory na žhavičoch vo vode , kde fajky sa upiekli a rozpadli .
to ako jednu stranu prisrubovat o zhavic a druhu o kabel?Slavkov píše:... pro představu:
http://www.globallux.cz/svorkovnice-h-1 ... kup605.php
chcel by som vydiet ako to ma..lebo mne to pride divne...
-
senioring1
- Přispěvovatel
Pripúšťam , že riešenie s elektrikárskymi spojkami nie je najelegantnejšie , ale ak koniec vodiča pocínujeme a spoľahlivo pritiahneme a druhú stranu spojky pritiahneme na žhavič , máme po starostiach . Každé riešenie s konektorom povedie k problémom , ktoré sme chceli odstrániť .
Nevýhodou uvedeného riešenia je že na odpojenie žhaviča potrebujeme skrutkovač - ale ako často ?
Nevýhodou uvedeného riešenia je že na odpojenie žhaviča potrebujeme skrutkovač - ale ako často ?
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.
-
mirauh
- Přispěvovatel
Normálně zavitníkem asi cca M4kou, neprotočilo se to vubec, a když utahuju matky, stačí to podržet za očko a dotahnout:-)Slavkov píše:mirauh, pochlub se, jak jsi to řezal? neprotočilo se ti to?
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint764
vw-club.cz....DurexElite
vw-club.cz....DurexElite