Oprava přístrojovky na oktávce

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

P.TAZZ
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od P.TAZZ »

rosta tdi píše:Kdyby nebyl k sehnání,tak kde myslíš,že bych sehnal ty údaje co je to vůbec zač?A i kdyby,tak se tam místo něho dají tři zcela běžný stab.napětí a splní to úplně stejnou funkci!
No datasheet sem sehnal skoro všude,ale toho švába nee.
Jasně že se to dá dycky udělat nějak,ale zase je lepší když to je tak to vyměnit za to co tam je,pokud nějaký máš nebo máš možnosti sehnat dej vědět. ;-)
Žeru krávy, chráním jetel.
Passat Variant TDI 81KW AFN
Opel Astra 1.6 CDTi 100KW
SKYPE- ptazz1
normalus
Nováček

Příspěvek od normalus »

Zdar borci, hele taky u vás doprovází padání ručiček výpadek tempomatu a počítadla spotřeby? Jakmile spadne ručička na rychlost tak nejede ani tempo a pc a kdyz vyskočí tak všechno běhá jak má. :?
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Když to bere info od budíků,samozdřejmě.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

Zdravim vas mam takovy problem s budiky na OI 1,9TDI 66kw r.v. 97. Nefunguje pulka budiky. Ale ted se prislo na to ze kdyz zapnu vystrasne blinkry tak to zacne fungovat. Nevite nahodou cim by to mohlo byt?
Docetl sem se ze caste problemy jsou v tistenych spojich. Ale nevim zdali je problem i u me. Dekuju
gordonfreeman1
Nováček

Příspěvek od gordonfreeman1 »

zizuzidan píše:Pro ty co pořád něco napadaj a neuvědomují si že na něco přijít stojí nejenom čas,ale i někdy hafo pěnez,bych doporučil se zamyslet se nad tím co píší.Jděte do autor.servisu Škody at vám tam něco poradí,pošlou vás někam,nebo si tam nechte opravit budíky a rázem vám tam daj nový.
Vemte si pravníka at vám něco zadarmo poradí a uvidíte jak dopadnete,ten vám zadarmo neřekne ani dodrý den.
Když si to myslíte, vaše věc. Tak se neprojevujte jak jste dobří :? . Já měl taky do teď že tahle fóra jsou od toho aby zkušenější poradili ostatním s problémy a ne na honění si ega či jiných věcí.... smutné. Já když něco vyřeším tak se s tím pochlubím. I se způsobem jak to udělat i na jiném autě....už jen proto že vím jak to trápilo mně. Nemám potřebu se naparovat jak jsem dobrej a ostatní odpalovat s kecama typu "vyřeš si to" (wallbash)
Vw Pasat Variant 1.9 TDI AFN; 81 kW, r.v. 1997
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já se přiznám, že se kolikrát až divím, jaké finty a rady zde sdělují i lidé, pro které je to obživa většinou jediná. Jak píše Zizuzidan , týden hledat závadu, PAK NA TU KRAVINU PŘIJÍT /ty jsou nejhorší/ a vykecat to na foru svědčí o kvalitách toho dotyčného. Jít na trh s něčím , na čem mohu vydělat peníze, což mnoho zaměstnanců vůbec nechápe, chce charakter..Zní to pateticky, ale je to fakt. Přeji všem, kteří takovou /pro ně levnou/ radu dostali a v hospodě nebo v servisu s tím uzemnili autechanika , aby taky zkusili ve svých možnostech někomu jinému poradit. Já osobně jsem za to velice vděčen a logicky víc lidí víc hlav, které víc ví..Paradoxně i úplný laik se svým neposkvrněným uvažováním může rutinérovi rozsvítit v hlavě záblesk poznání... :)
nepropadat panice...
X-X-L
Sběrač informací

Příspěvek od X-X-L »

Ahoj mrkni na tento návod mě to pomohlo.

http://uloz.to/xvebgQP/padaji-ci-rucick ... opravu-rar

:?

Příspěvek od oto11 »

Díky za návod, jste dobří - vše ukazuje a funguje

Oto
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“