Barva kabelu parkovačk u pinu konektoru svělometu Octavia II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Barva kabelu parkovačk u pinu konektoru svělometu Octavia II
Prosím hodí sem někdo odkaz na přesné zapojení kabelů do pinů u konektoru světlometu (s xenonem) Octavie II?? Nebo alespoň bavu kabelu +12 V parkovačky, nebo-li obrysovky..
Děkuji za radu už pro něj utíkám do elektry a doufám, že mají ještě otevřeno. Ještě bych chtěl, pokud k tomuto tématu nevíte nic konkrétního, tak ani neodepisujte. Zkoušel jsem to proměřit, ale když mám světlo odpojené nejde do toho napětí a nezjistím to. když to mám zapojené je k tmu špatný přístup a musel bych každý kabel napíchnout a tím porušit izolaci kabelu. Proto jsem napsal a čekám a pevně doufám, že se mezi Váma najde nějáký konečně skutečný znalec. Děkuji
Omlouvám se jedná se o škodu octavii II, rv 12/2005, předface, sedan, a jedná se o levý světlomet s xenonem, tedy na řidičovo straně. Potřebuji tedy barvu parkovačky tedy +12V k parkovačce a ještě pro kontrolu tedy i pin. Jinak obr. mi nejde zvětšit, ale jsi první, kdo tomu rozumí a děkuji ti je to tedy šedo černá?
ELSE co je to? Jinak se chci zeptat, kde jsi vzal ten program elektronický systém? nemůžeš jej prosím zaslat na maila Toncek.y@seznam.cz nebo odprodat?
...
to je on ELSA.....najdes aj tu na fore.....http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=42795