3.0TDI Q s touto spotřebou tak jedině ty nový verze, s tou satrší na to zapoměň.Thomy píše:s 3.0TDI se dá v pohodě jezdit za 7-8 litrů
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=108601
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=108194
příklady úprav...
Superb II 4x4 2.0TDI - extremní výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Podlě mě je toto celý pitomost.
Taková úprava a rodinné auto je nesmysl, bude z toho traktor a komfort pryč.
Za mě podle mě bohatě stačí ten Sup 2.0 + soft, pak to pojede solidně a spotřeba bude solidní.
Jakmile pořídíš 3.0 tak počítej, že půjde spotřeba nahoru u BMW 530Xd E61 tak na cca 9l/100km a u A6 4F Avant Quattro tak 9-10l. Vše bráno v automatu a kombinace město a dálky.
Jinak ta A6 3.0TDi + soft není žádná hitparáda, solidní auto bez emocí, teda to je můj závěr po měsíci a cca 3500km. Moje bývalá Octa byla rozhodně zábavnější a rychlejší. Zas na druhou stranu A6 pro rodinu dobrá volba.
Jen taková drobůstka, auto co váží cca 2000kg, tak pneu XL (99) sada zimáků R16 14 000kč nahoru. Tak asi jak píše Bóďa, náklady poněkud vyžší jak na menší auta.
BMW 320d jede taky moc pěkně a nežere, jen je to poněkud malé.
Taková úprava a rodinné auto je nesmysl, bude z toho traktor a komfort pryč.
Za mě podle mě bohatě stačí ten Sup 2.0 + soft, pak to pojede solidně a spotřeba bude solidní.
Jakmile pořídíš 3.0 tak počítej, že půjde spotřeba nahoru u BMW 530Xd E61 tak na cca 9l/100km a u A6 4F Avant Quattro tak 9-10l. Vše bráno v automatu a kombinace město a dálky.
Jinak ta A6 3.0TDi + soft není žádná hitparáda, solidní auto bez emocí, teda to je můj závěr po měsíci a cca 3500km. Moje bývalá Octa byla rozhodně zábavnější a rychlejší. Zas na druhou stranu A6 pro rodinu dobrá volba.
Jen taková drobůstka, auto co váží cca 2000kg, tak pneu XL (99) sada zimáků R16 14 000kč nahoru. Tak asi jak píše Bóďa, náklady poněkud vyžší jak na menší auta.
BMW 320d jede taky moc pěkně a nežere, jen je to poněkud malé.
KTM 250 SX-F
-
Forest
- Aktivista
Navic, na Supa budou dily dostupnejsi. Prinejhorsim bych dal na Supa 2260tku, uvidi se, co z toho bude a nechal bych to byt.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
Forest
- Aktivista
Bodo, ani v nejmensim se nechci prit s takovym mazakem jako ses Ty ... nicmene na 250 koni se mam duvod domnivat by stacila GTB1756VK, pripadne GTB2056VK.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
pokud se nemýlím Hudy je bratr jakuba-škodíka a jeho byl tento Leon 400PS/500NmForest píše: Jinak pro informaci, co ze ty mas za auto a s jakymi upravami?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=106991
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky 
-
Forest
- Aktivista
Takze build, kterych je na netu dost mozna i stovky, ve sve podstate skladacka pozbyvajici originalitu (v celosvetovem meritku). Co to ma spolecneho s ladenim TDI, co mu dava silu a odhodlani se tu do me navazet vskutku netusim.
myslím že pustí ke 300PS
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS