16.2.2013 CARWARS Winter Party 2013 - ZRUŠENO

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Radek156
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

16.2.2013 CARWARS Winter Party 2013 - ZRUŠENO

Příspěvek od Radek156 »

Zdravíme všechny fandy a příznivce tuningovejch akcí na Panenčáku!:)

Bohužel vám všem musíme, sice ubrečení a naštvaní, oznámit, že se náš první zimní projekt letos konat NEBUDE:(

Snažili jsme se strašně moc a celá akce je až na pár drobností komplet připravená. Narazili jsme ale na problémy s majitelem letiště, a tím je Ministerstvo dopravy ČR.
Přednostní právo na pronájem areálu letiště má podle nějaké smlouvy Policie ČR. A právě ta má areál zablokovaný na šest zimních týdnů - nějaká škola smyku a cvičení Integrovaného systému nebo co....
Zkoušeli jsme to všemi možnými cestami, ale nezabrala ani nabídka na výrazné zvýšení nájemného z naší strany. Bohužel se jedná o dohody mezi státními orgány a přes ně prostě nejede vlak:(((

Moc nás to mrzí, protože jsme se moc těšili na setkání se spoustou kamarádů (jak já proboha jenom vysvětlím Láďovi Burešovi, že nahatý holky prostě v zimě nebudou??:(, navíc jsme zimnímu srazu věnovali spoustu práce a času...

Jediná pozitivní informace je ta, že máme s Ministerstvem vnitra sjednanou dohodu, že příští zimu se akce na Panenčáku naplánují tak, aby tam nevznikl žádný konflikt v termínech. Oni mají totiž nějakou dohodu, že Policii stačí nahlásit svůj termín 14 dní dopředu...

Budeme se snažit vám to vynahradit na obou letošních akcí, u kterých už máme jisté a potvrzené termíny.:

CARWARS Opening je 17. - 19. května 2013
CARWARS 2013 je 16. - 18. srpna 2013

Moc prosíme, abyste info o zrušení akce nasdíleli kde to jen jde, aby v sobotu ráno 16. 2. na letišti nikdo nestepoval a nečuměl na cvičící policajty:(((
:kol1: Obrázek Pobočka CZ - Havlíčkův Brod Alfa 156 320HP@650Nm Úprava vstřiků byObrázek
_____
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

To se tam z prdele pojedu podívat, jestli tam vúbec budou (LOL)
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
swenak
Přispěvovatel

Příspěvek od swenak »

Mám za to, že nebyl nikdo, byl jsem se tam podívat, protože jsem si nevšimnul, že je akce zrušena a kde nic, tu nic :-)
Golf VI GTI Edition 35, DSG
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“