Marea 2.4 JTD spojka

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
e36power
Aktivista
Odpovědi: 0

Marea 2.4 JTD spojka

Příspěvek od e36power »

Ahoj. Dělám na 2.4JTD maree spojku. Chtěl bych se zeptat zda by byl někdo tak hodný a poradil by nějakej postup jak tam dát spojkové ložisko aby nebyl nějakej problem. Jsem z toho nějakej divokej. Popř. jakej názor na spojky VALEO (koukal jsem, že original je valeo)

Děkuji za info.
mareak
Přispěvovatel

Příspěvek od mareak »

Obrázek
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je to jako u benzinu ARomeo,/také obrácená spojka/ ložisko ti zůstane v přítlačáku a když je dobré, nevyndavej ho, normálně přítlačák namontuj a při montáži převodovky je v korpusu okénko, a tak si udělej žárovčičku,prostrč ji dírou a krásně vidličku do ložiska zastrčíš... /při montáži/ :)
nepropadat panice...
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

Super děkuju.
Miki2t
Přispěvovatel

Příspěvek od Miki2t »

Jestli tam davas novou spojku tak mas zvlast lozisko ktere das na hridel prevodeovky , a nechas tam takovej plastovej toroid s trojuhelnikovym prurezem, jak namontujes prevodovku zmackens spojku udela cvak segerovka se chytne a je hotove. jestli davas pouzitou spojku a lozisko uz mas v pritlacaku tak plati co je popsano nahore, akurat ne vsechny prevodovky maji okenko
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jestli je to, jak jsem psal, tak je kulaté malé okénko kousek /akorát na tu žárovičku/pod pákou spojky a větší okénko nahoře. Jestli tam okénko nemá, což asi ne, je to problém.. :)
nepropadat panice...
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

Dával jsem novou takže jsem to udělal jako miki popisoval. Jinak se chci zeptat zda tam odcházej setrváky jelikož jsem nechal starej.
Miki2t
Přispěvovatel

Příspěvek od Miki2t »

Setrvacniky celkem drzi, znam nekolik aut pres 500tkm s hds57 a chipem ze si na rovince hvizdne trojka, a setrvaky v okeju
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“