Scudo 2.0JTD r.v.2010 netopí vzadu-Vyřešeno

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Re-volt
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Scudo 2.0JTD r.v.2010 netopí vzadu-Vyřešeno

Příspěvek od Re-volt »

Ahojte,chlapy mám na zvedáku F.Scudo a netopí zadní radiátor co je rozveden po stropě... Pod autem je tříhadicový ventil a čerpadlo,na ani jedno nejde šťávec,tudíž nejedou a netočí se přes zadní radiátor voda... nevíte kde co a jak to řídí?Ať nad tím dlouho neztrácím mládí,díky za nasměrovačku.
Naposledy upravil(a) Re-volt dne 22 úno 2013, 22:56, celkem upraveno 1 x.
Re-volt
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt »

Vyřešeno,3-cestný ventil ko,ale hlavně vadná pojistka u baterky v podlaze u spolujezdce,ale tak schovana,že kdybych nevyluskl jednu vedle a neslyšel to,tak ybych to asi nikdy nenašel :D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Re -volte, jsi patrně jediný, kdo to tady řešil. Mám kamaráda, jehož dcera si toto auto koupila odněkud z letíště se 100000 km najetými a taky mi něco takového vyprávěl...Kde je tam zašitá ta pojistka, že není vidět..?
Teď se tám já.. :)
díky
nepropadat panice...
Re-volt
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt »

jericho-3 píše:Re -volte, jsi patrně jediný, kdo to tady řešil. Mám kamaráda, jehož dcera si toto auto koupila odněkud z letíště se 100000 km najetými a taky mi něco takového vyprávěl...Kde je tam zašitá ta pojistka, že není vidět..?
Teď se tám já.. :)
díky
V podlaze u spolujezdce jak je akumulátor,vedle něj sou maxi pojistky a kousek vedle klasické nožové cca 4 tak jedna z nich....
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“