jericho-3 píše:Mě je divný, že /i když na měření komprese budílky moc nevěřím, /to má tlaky ve všech válcích stejné, ale při startu je to hluché a najednou to chytne na všechny čtyři, přestane to kouřit a jede to dobře..Kdyby to slibovalo, sem tam bouchlo a pak to chytlo, tak jo. Ale začínám věřit, že je to jinde..ˇříkal jsi, že motor ztvrdnul,takže komprese se zvedla a nic, motor nedýchá, olej to nežere, takže vlastně mimo toho startu je vše o.k. Zkoušel jsi dát tomu čuchnout nebo start spray? Už si to nepamatuji, ale egr máš zaslepený? Aby se motor nedusil? Nezatracuj ten motor, zkus ještě přesadit to čerpadlo o zub. AŤ je malý předvstřk vyloučen. Už je to moc velká záhada, aby se na to nepřišlo..
Motor trochu dýchá...start sprej = okamžitý bengál a start. Egr není zaslepenej, ale je z něj odpojenej podtlak, mám vyndanou klapku v sání a egr těsní - nehulí do sání. Čerpadlem zkusím hnout, ale už tomu moc šancí nedávám.
Každopádně jsem předběžně domluvenej a v sobotu bych se měl jet podívat na jinej motor. Je v autě, tak jestli studenej hezky chytne, hezky poběží bez mechanickejch hluků, nebude hulit a nebude celej poblitej od oleje, tak ještě cvičně změřím za tepla jeden válec a když to bude ok, tak ten motor nejspíš vezmu a ten můj asi smutně odvezu do sběru...už mě to stálo strašně moc peněz a času...možná by si ten můj motor někdo vzal na díly...