Fiat Doblo - "plava"
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fiat Doblo - "plava"
od istej doby mi zacalo Doblo "plavat" na ceste , uz si neviem rady co s tym
Pneu zimne nove od jesene, ramena vpredu vymenene stabilizatori a upravene, klby v poriadku loziska nehucia bez vole, vzadu loziska tiez bez vole, zadna naprava vyzera byt OK aj silentbloky najazdene cca 170 000 km,poradte co s tym moze byt.
Dakujem za kazdu radu.
Pneu zimne nove od jesene, ramena vpredu vymenene stabilizatori a upravene, klby v poriadku loziska nehucia bez vole, vzadu loziska tiez bez vole, zadna naprava vyzera byt OK aj silentbloky najazdene cca 170 000 km,poradte co s tym moze byt.
Dakujem za kazdu radu.
No ked je vsetko ok tak tlmice, tie testy stoja za hovno tam ani nechod. Ja mam najazdenenecelych 140 000km a nedavno som uz menil tlmice predne.
Fiat Bravo 1,9JTD GT- velky IC,vyfuk,Turbo I.H.I RHF5 1,1-1,5 Bar, 235 dvojhmota+ kovokeramika,Vacsie kotuce v predu v zadu, soft BH motor 160ps 360Nm
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
Fiat Bravo II 2007 1,9 JTDM 88 KW+Sharkan Chip. BMW E91 2012 325D 150Kw
Já teď měním zadní tlumiče na Doblu které má 60000 km tady koupené, ale z důvodů klepání zadní nápravy..Špatné uložení spodních ok tlumiče..Ale auto neplave..Ale všiml jsem si, že když jsem jednotlivé tlumiče ručně "testoval" měli uprostřed hluchý chod....krásný odpor a najednou mrtvý chod bez odporu a zase odpor..A oba stejně..jestli to je nějaká novinka? 
nepropadat panice...
ako keby znicoho nic auto zmenilo smer ale to len jemne a pri poladovici mam v tom momente pocit ako keby auto letelo s cesty do priekopy.Este podotknem ze mam upravene silentbloky na prednych ramenach , lebo medzi ramenom vlozenym do napravnice s silentblokom a na opacnej strane zostava medzera cca 5 mm tak som tam vlozil teflonovy kruzok.Tuto upravu mam cca2 roky a auto chodilo perfektne najma v zime drzalo stopu na lade velmi dobre a zrazu zacalo plavat, uprava na prednych ramenach je OK, podotykam , to som kontroloval uz davno pred tym problemom ze ako sa to bude spravat ale je to OK a od upravy islo riadenie vpredu presnejsie