Punto 1.2 chcipe prosím o radu

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pavel Janů
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Punto 1.2 chcipe prosím o radu

Příspěvek od Pavel Janů »

ahoj uz si nevim rady punta 1.2 54kw 1997 za studena v pohode jen se trochu sehřeje začne to začne pocukavat a za chvili chcipne za jízdy stačí vypnout ahned zapnout klíček a hned chytne ajede po kilometru se to opakuje potom uz dokola neda se stým jet jak kdyby dochazel benzín na volnobeh nechcipne jen hapruje trosku motor filtr paliva vymenen cerpadlo tlací 2.5baru cidlo otacek nove nenapada nekoho neco predem vsem moc díky :? (wallbash)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A jaké je čidlo teploty? Je zelené a je v pořádku? Jestli je vadné motor se ulejvá..
nepropadat panice...
Pavel Janů
Sběrač informací

jestli je to dvoupinový vedle zapalovacich cívek de nanej modrej stekr ale cidlo je černý nebo hnědý to už teda asi nekdo menil da se nejak meřit všechny kontrolky zhasnou chtel jsem to s kamošem napichnout na diag ale nenasel jsem zaboha zasuvku na diagnostiku
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je to 8 ventil čtyřbod, ne? Tam je čidlo zalené, je blbě přístupné pod parohama.
nepropadat panice...
Pavel Janů
Sběrač informací

jericho-3 píše:Je to 8 ventil čtyřbod, ne? Tam je čidlo zalené, je blbě přístupné pod parohama.

jo 8 ventil |4 bod u rozvodů je jedno to když odpojím nejde budik na pří strojovce, druhý sem nasel na pravo jakoby u zapalovacích cívek jo pod parohama vedle je termostat ale je cerný dvoupinový e de na nej svetle modra zasuvka to když odpojím a je teplota cca 60 dela to jeste víc asvítí kontrolka stříkacky takže na tom cidle asi neco bude kopím nový a uvidím ale opravdu vypada jak kdyby tam slo moc a ulil se.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je zelený pod parohama, blbě přístupný a je to čidlo pro ŘJ. Majitel byl s autem na diagnostice, vše bylo o.k., tak mi to přivezl, já si říkal někde to přisává, tak jsem sundal parohy /vypadá to jako kdyby to někdo předělával doma/a vidím snímač, tak jsem ho proměřil , koupil nový a motor přestal kolísat až do chcípnutí a šel jako pěna... :o
nepropadat panice...
Pavel Janů
Sběrač informací

tak covece mels recht jedno blbý čidlo otazka 300 stovek a je to cajk moc dik za pomoc vypadalo to na neco vetšího
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“