Hydraulický olej MH46

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

u tí avie máš nádobku na brzdovou kapalinu ale když tam dáš plastový filtr napojený na žhavič a druhý strana na přepad z čerpadla tak ti tam bude pořád dotékat nafta a při startu tam docílíš i nějaký tlak, si to nejprve smontuj a očima zjisti jak to maká
k.amerika
Přispěvovatel

Příspěvek od k.amerika »

Našel jsem filtr bez vložky, velký jako třetinková plechovka piva, který má jeden vývod na hadičku nahoře a druhý dole.. Tak z posledního vstřiku kde je přepadová hadička zaslepená udělám přívod paliva na udržování plné nádobky, a z nádobky hadičku na svíčku.. Doufám že svíčka sama otvírá a zavírá naftu při elektrickém impulzu, at se mi do sání pořád neleje palivo :-)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

si to klidně zapoj venku a dívej se jak žfavení fachčí tím se to nauříš ovládat, některé hulí pak bafne, z některého jde plamen skoro hned
madmax1200
Přispěvovatel

Příspěvek od madmax1200 »

fiat brava 1,9 D na hadrauliku i v -4 nastartuju,je to nějaká použitá hydrulika od Shell,jednou za měsíc cca po 2000 km,vstřiky ven,vyčistit komurky apodložky vč.vstřikovaču.Vyhřívání nádrže a ještě ohřev od výfuku.Uvažuju o startech na čistou naftu v zimě,ale uvidíme.Jinak auto odkroutilo na ro,použitý motorový olej a použitou i novou hydrauliku přes 80 tisíc,ano kouří to,jede to líně ale při dnešních cenách stavebních pracích a dojížděním za prací mně nic jiného nezbývá (hm) uvažuju o koupi MB čerpadlo Bosch. :P
Miluju ty stary nesmrtelný objemný dehtový astmatiky:) MB w 124 1989,Opel Arena 1998,Renault Trafic 1992,Hobby 600 (Ducna 2,5TD Sofim) 1993,Fiat Ducato 230 1998
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“