Škoda Octavia 1.9 TDi Laurin a Klement RS look krasavice

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

Po1iS píše:Kdo si chce dneska koupit za stošédo takhle starý auto, byt v dobrém zachovalém stavu
Kazdy, kdo si je vedom toho, ze se jedna o drzak, ktery te jentak nenecha nekde na holickach, pritom jezdi za par litru a nahradni dily na to jeste stale sezenes lehce a relativne levne. Rika ti neco pojem "planovana zivotnost"? Osobne (a verim, ze je to subjektivni) toto je presne typove vuz, ktery povazuji jako za jeden z poslednich "bez kurvitek".

Mimochodem, kdybych si mel dnes kupovat auto, koupim si presne neco v tomto stylu - udrzovanou, opecovavanou a vymazlenou rotacku 81kW v O1 kombiku a dam za to nejspis i tech 160tis.

Prodejci drzim palce pri prodeji a prejicne zavidim budoucimu kupci (paklize to, co je napsano odpovida skutecnosti).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Po1iS
Přispěvovatel

Příspěvek od Po1iS »

Životnost auta je jedna věc a praktické využití druhá. Přece si nekoupím auto v ceně nového(určitě za 160 nový sehnatelný je), které je staré 13 let, abych s ním jezdil jen doma na dvorku, protože mě s ním za pár let nikam nepustí:-D
pstejski
Přispěvovatel

Příspěvek od pstejski »

manzes_liam píše:
pstejski píše: hmm tak ty jsi to teda rozsoudil, pán je zřejmně znalec (noteeth)
Já nikoho nesoudím, jen konstatuji. Sám jsi psal, že jsi prodával v podstatě s tou samou výbavou. Takže to byl taky Laurin? Nebo jen Ambiente a teď tady děláš chytrýho a srovnáváš nesrovnatelný? :-D
kromě navigace a šíbru, jsem měl výbavu stejnou, navíc jak jsem psal bylo to ASZ což ti asi nic neříká. (noteeth)
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

Vici píše:tak vyvoněnou O2 po důchodci za 160 bych chtěl vidět... no jo já vím, je jich plný bazoš (noteeth) a pak jich jsou plné servisy

Mrkněte se na další modlu toho kdo chce koupit auto - mobile.de za kolik tam bude hezký Laurin ;)
nechtěl jsem se do toho vkládat, ale taky vyvoněný laurin za 6500 EUR tam stojí třeba dva roky a stejně se neprodá. A usmlouvat se u takovýho auta dá v klidu 1000 Eur, protože u nich je to auto neprodejný.. U aut za 2000 EUR se dá 300-400 v pohodě..

Co se týká OII tak za 160 se dá koupit pěkná. Je to sice na dlouho, chce to pevný nervy a dost času a nafty na objíždění, ale dá se to. I přes to že je to hodně přebraný, pokud nezavoláš jako první..

Co se týká mě, tak už bych do OI nešel. Je to super auto, levný na provoz, spolehlivý,na cukání kolem baráku ideál. Tohle je pěknej kousek, službu udělá velikou. Ale vývojem 20 let zpět.
Posledních rotaček je plnej bazoš. 2004-2005 za 130-140 tis. Najeto do 180tis. A jsou tam několik měsíců pořád stejný kusy. Prostě lidi chtějí mladší auto za ty prachy. OII 2004-2005 jsou tam vyvoněný za 170-180. Ale lidi chtějí mladší a tak to tam stojí.

Samozřejmě každá věc má svýho kupce. Já mám vyhlídnutou jednu OII 4x4 2005 EURO4 za 180tis najeto 170 000km. Top stav, auto jsem viděl, servis ve škodovce podle vin sedí. Nová dvouhmota,brzdy. Stojí tam půl roku a nikdo jí nechce,protože je drahá, ale určitě lepší než stejný 2007-8 kde za stejnou cenu lidí koupí oproti týhle vrak..
Naposledy upravil(a) Biimbo dne 02 dub 2013, 13:18, celkem upraveno 1 x.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

nové auto za 160 (LOL)
nové možná, ale auto to nebude

onehda jsem viděl v lakovně odstrojenou nějakou zánovní dacii... Š120 byla proti tomu robustní dobrá práce...
Po1iS
Přispěvovatel

Příspěvek od Po1iS »

Vici píše:nové auto za 160 (LOL)
nové možná, ale auto to nebude

onehda jsem viděl v lakovně odstrojenou nějakou zánovní dacii... Š120 byla proti tomu robustní dobrá práce...
To se vůbec nedivím. Když vyráběli 120ci tak byl hliník ještě v Humpolci :D
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

z 160 si odvezeš holotu z kolína ;)

hoši přestaňte diktovat lidem za kolik mají co prodávat to je snad každýho věc a jestli si koupí auto z roku 2001 nebo 2010 je to každýho věc ne každý musí být "in" a mít auto do 5let stáří nebo spíš takhle ne každý má na to servisovat to ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Biimbo píše:Ale vývojem 20 let zpět.
No prave - to je duvod te "hodnoty". Je to "kurvitek proste" a "jednoduche" ... a jak je znamo, v jednoduchosti je sila :D

Budu se opakovat. Vemte si takovyho Ladase: kluk sikovna, automechanik, co by verim dokazal uzivit i vysokoobjemove auto z nedavne produkce ... a presto jezdi Octou s rotackou. Proc? Absenci penez to rozhodne nebude :wink:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jsem přítel zastaralých technologií (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

já taky.. (LOL)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

aj ja
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

já to řikám všem kdo chce nějaký rozumný auto . . octavia 1 s rotačkou , kdo neřeší že bude jezdit v " starším " autě a jde mu jen o službu do dlouhého budoucna , tak je tohle pěkný . . .

moje poslední dobrý auto byla před pár lety právě jednička s rotačkou . . pak jsem začal blbnout , najednou 1.8T , pak plejáda PD a teď zase 1.8T a to je furt něco . . (LOL) cívky , lambdy , cukání ,pernamentně svítící kontrolka motoru (wallbash) (wallbash)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

luke.bean píše:já to řikám všem kdo chce nějaký rozumný auto . . octavia 1 s rotačkou , kdo neřeší že bude jezdit v " starším " autě a jde mu jen o službu do dlouhého budoucna , tak je tohle pěkný . . .

moje poslední dobrý auto byla před pár lety právě jednička s rotačkou . . pak jsem začal blbnout , najednou 1.8T , pak plejáda PD a teď zase 1.8T a to je furt něco . . (LOL) cívky , lambdy , cukání ,pernamentně svítící kontrolka motoru (wallbash) (wallbash)
Tohle chtelo odvahu, smekam ... nicmene obraz reality.

Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Přestaňte zaplevelovat inzerát kecama a jestli vám to nedá spát, řešte si to v "Mimo mísu". (hm)
Nebo jděte dělat něco užitečného. :P (noteeth)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
gumin
Nováček

Příspěvek od gumin »

Chtelo by to nejakej kontakt. Prijel bych se na ni podivat.
OII 1.9 TDi 125 kW by TDIfun - prodáno
VW Passat 1.9 TDi 96kW AWX - prodáno
VW Passat 2.0 TDi 103kW CBAB =>132kW
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“