Alhambra 2.0TDI BRT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Alhambra 2.0TDI BRT
chlapi, jak poznam rychle na Alhambre 2.0TDI BRT, zda ma ci nema DPF?
7GG na stitku? kde ho na Alhambre najdu?
diky
diky
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Re: Alhambra 2.0TDI BRT
Mrkni pod auto hned za napravnici.jaykay píše:chlapi, jak poznam rychle na Alhambre 2.0TDI BRT, zda ma ci nema DPF?
diky
Píše že to je BRT bez dpf, ale i tak si myslím že bude mít např el. klapku nebo možná i el. řízený EGR ventil. AUY bude v tomhle směru jednodušší.
Co se týče mechaniky jako vačka, bojím se že to je o štěstí, dám příklad minulý týden Touran BRU po 280tkm prodřený hydro, vačka ko.
V pátek jsem rozebral Caddy BDJ, najeto 358tkm vačka pěkný, hydra stopy opotřebení ale ještě nic špatného.
Pak si vyber...
Jen si nejsem jist, nemá motor BRT vyvažovací hřídel??
Co se týče mechaniky jako vačka, bojím se že to je o štěstí, dám příklad minulý týden Touran BRU po 280tkm prodřený hydro, vačka ko.
V pátek jsem rozebral Caddy BDJ, najeto 358tkm vačka pěkný, hydra stopy opotřebení ale ještě nic špatného.
Pak si vyber...
ma vyvazovakyTomas.cz píše:Píše že to je BRT bez dpf, ale i tak si myslím že bude mít např el. klapku nebo možná i el. řízený EGR ventil. AUY bude v tomhle směru jednodušší.
Pak si vyber...
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
BRT bude dobrá volba,ale ještě jsem bez DPF neviděl.Jinak pořešit vyvažováky a bude klid,když tam tedy nebude DPF.Jinak je o zábavu postaráno.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz