1.4 HDI NAFTA

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lowstyle
Nováček
Odpovědi: 0

1.4 HDI NAFTA

Příspěvek od lowstyle »

Zdravim!
Odcestoval jsem do francie za praci,a neverili by ste vlastnim ocim v cem jsou lide schopni tady jezdit a jak mistni udrzuji vozy...
Zatim delam v takove receno stodole,kde maj dve kladiva tri tupe sroubovaky a normalni diagnostiku s kterou se da pracovat nevideli ani z vlaku...Ke vsemu je pro me fr koncern tak trochu spanelska vesnice..
k veci, hnije mi tu 1.4 hdi 2008 a mam problem s naftou.zatim se mi nepodarilo zadnym zpusobem dostat palivo do cerpadla,kam by melo jit nejspis podtlakem,ne?Auto bylo bez nafty,je mozne zavzdusneni u tohoto typu?
(wallbash)
Norbert Schmidt
Nováček

Příspěvek od Norbert Schmidt »

Přece musi mít podávací čerpadlo a vstřikovací čerpadlo,pokud je plná nádrž tak si vstřikovací natáhne ale když je málo tak nenasaje na to tam je podavaci
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Norbert Schmidt píše:Přece musi mít podávací čerpadlo a vstřikovací čerpadlo,pokud je plná nádrž tak si vstřikovací natáhne ale když je málo tak nenasaje na to tam je podavaci
predpokladam, ze je to stejne jako 1.6HDI - tam zadne podavaci cerpadlo neni, ale jako zachrana je za motorem balonek
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Obrázek
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Lucinka
Přispěvovatel

Příspěvek od Lucinka »

Mě odešel na Meganu II, ten balonek, je v něm zpěťák (kulička) a nemohl jsem taky natáhnout naftu, pořád padala.
Škoda Fabia kombi 2004, 96Kw chip, Fiat Ducato 2.3JTD 88KW 2008, Galloper 2.5 TD 73KW
BoB12
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od BoB12 »

Když byla nádrž uplně prázná tak ten balonek stejně nic nenasaje, aspon mě to nikdy nešlo. Zkus zaplnit přívod naftou a startovat.
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Co jsem dělal 1.4 hdi v 206 tak měli podávačku v nádrži odchází jak podávačky tak dvojitý relátka.Ale záleží co je to zač když je to problém napsat do popisu kór u frantků kde udělaj v jeden den tři varianty stejného auta..U novějších to ovládala už jednotka ale bez diagnostiky to bude oříšek.
slovacek.milos
Aktivista

Re: 1.4 HDI NAFTA

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="lowstyle"]Zdravim!

pěkně jsi mě pobavil, řadový francouz ani neví kde je česká republika, kladivem a čroubovákem tam tu naftu nedostaneš a španělskou vesnici začni odbourávat třeba tím že napíšeš značku auta kod motoru, výkon, (LOL)
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Re: 1.4 HDI NAFTA

Příspěvek od romanespana »

slovacek.milos píše:
lowstyle píše:Zdravim!

pěkně jsi mě pobavil, řadový francouz ani neví kde je česká republika, kladivem a čroubovákem tam tu naftu nedostaneš a španělskou vesnici začni odbourávat třeba tím že napíšeš značku auta kod motoru, výkon, (LOL)
az zacnes odbouravat tu spanelskou vesnici, tak hlavne ne tu moji ve ktery bydlim (LOL) (LOL)
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“