Rumunsko autem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- talec
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Rumunsko autem
Chlapi je tady někdo, kdo má projeté Rumunsko autem, nebo tam pravidelně jezdí?
VW GOLF IV TDI PD GTI ARL, EGR OFF, KAT OFF, Maf OFF, GTB1756VK, 80/60.3 Duplex exhaust, HDS 57 POWERED BY TDIfun 211PS 475Nm
- marena tdi
- Aktivista
2 roky zpět tam projížděl kamarád s T4 zastavily uprostřed polí nikde nikdo jen kukuřice a že se prohodí řidiči,hned měli u každýho okna malý cikáně co to šmudlalo hadrem a chtělo euro 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- woodman007
- Přispěvovatel
neviděl bych to tak černě, bylo tam spousta známých autem nebo na motorkách a nikdy se nic vážnýho neřešilo. Alpy jsou krásný, ale Karpaty taky
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

zrovna tedka sem se vratil z moldavie
jel se do bukuresti pak do lasi a zpet do madar
otazka je co chces vedet , pokud si tam nikdy nebyl tak bude pro tebe sok !!!! na navigaci zapomen ! je to tam stredovek kterej ovladaj cigani
pokud chces poradit tak mi zavolej bude to lepsi ti to vasvetlit po telefonu

jel se do bukuresti pak do lasi a zpet do madar
otazka je co chces vedet , pokud si tam nikdy nebyl tak bude pro tebe sok !!!! na navigaci zapomen ! je to tam stredovek kterej ovladaj cigani
pokud chces poradit tak mi zavolej bude to lepsi ti to vasvetlit po telefonu

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

jezdíme do rumunska už asi 5 roků na enduro.
Poprvé jsem se toho trochu bál, pamatoval jsem si to jen z dovolený za bolševika...
Je to úplně na pohodu, řekl bych tak 10 let za náma, za ty roky je vidět, že jim tam unie nabulila spoustu peněz do silnic, mostů, obchvatů, jezdíme tam maďarskem, dostaneš se pod dálnici až na rumunský hranice, opravdu se netřeba ničeho bát, neměli jsem nikdy žádný problém, a to že v horách jezdíme vesnicema, kde je snad každej cikán... Supermarkety, banky, pumpy, hospody,vše funguje jako u lidí
Poprvé jsem se toho trochu bál, pamatoval jsem si to jen z dovolený za bolševika...
Je to úplně na pohodu, řekl bych tak 10 let za náma, za ty roky je vidět, že jim tam unie nabulila spoustu peněz do silnic, mostů, obchvatů, jezdíme tam maďarskem, dostaneš se pod dálnici až na rumunský hranice, opravdu se netřeba ničeho bát, neměli jsem nikdy žádný problém, a to že v horách jezdíme vesnicema, kde je snad každej cikán... Supermarkety, banky, pumpy, hospody,vše funguje jako u lidí

Já se spřátelil letos s jedním rumunem v německu, je z Bukurešti a říkal že maj restauraci s ubytováním u vody a že jsem kdykoliv zvanej
pak se u mě jednou stavil po cestě do DE a když sem nasedal do jeho nový S-classe smál sem se jakej sem vlastně chudák.
Je teda opálenej, ale uplně v pohodě a když vidim na netu fotky z míst kam chodí chlastat a do čeho se oblíkaj tak Goldfingers v Praze je pro chudáky.
Ale když vidim ty fotky a video z topgearu je to prostě smetánka jako jinde na světě...

Je teda opálenej, ale uplně v pohodě a když vidim na netu fotky z míst kam chodí chlastat a do čeho se oblíkaj tak Goldfingers v Praze je pro chudáky.
Ale když vidim ty fotky a video z topgearu je to prostě smetánka jako jinde na světě...
....320cd