Převodový olej

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
Daniel91
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Převodový olej

Příspěvek od Daniel91 »

Je vhodný použitý převodový olej na ježdění?
Stewa
Přispěvovatel

Re: Převodový olej

Příspěvek od Stewa »

Daniel91 píše:Je vhodný použitý převodový olej na ježdění?
Vhodný to určitě nebude.
Mercedes-Benz W210 300D
k.amerika
Přispěvovatel

Příspěvek od k.amerika »

U rotačky přefiltrovaný, projetý magnetem a naředěný s 2/3 nafty, adetivovaný, podle mého nic neudělá.. Osobně bych jezdil na čistý naředěný benzinem a na zimu 1:1 s naftou, před filtr zpětnou klapku a tradá.. Ušetříš hromadu peněz než se něco pokazí a budeš muset zlomek investovat..
Daniel91
Sběrač informací

Příspěvek od Daniel91 »

Chcu na to jezdit v Nissan Teranno II 2.7 TD 74 Kw. Ten přejetý převoďák je něco podobného jak vyjetý motorák? A tu zpětnou klapku proč? Díky.
lubooos
Nováček

Příspěvek od lubooos »

Ja jsem ted na prevodak, konkretne se pouziva jako hydroulickej v traktorech a i v prevodovkach, jezdil jsem a prefiltrovanej a skoro uplne novej. Takze jsem vyjezdil tri nadrze 1/1 s naftou.
No a vysledek je takovej ze mi to upalilo do pulky jednu svicku a ostatni tri jsou ze ctvrtky upaleny, prakticky to uz skoro nestartovalo. Takze ano jezdit muzes ale ja uz to budu vic redit. Teda ted na zimu na to pecu a budu jezdit radsi na naftu. No a to co jsem usetril na prevodaku me ve finale vyslo ve svickach ;) .
k.amerika
Přispěvovatel

Příspěvek od k.amerika »

Protože jezdim na kdeco, vyjetý motorový, hydrauliku, vyfrit a cokoliv co hoří, svíčky už jsem vzdal kupovat a startuju sprejem s hadičkou do kabiny u peugeota 306 1,9 td, u mercedesu 250d neni problém, jezdí na vše a chytá na rostliňák na otočení na ostatní sajrajty na třetí otočení a to svíčky už musí být taky KO..
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“