IVECO Daily - nouzovy rezim

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
smicik
Nováček
Odpovědi: 0

IVECO Daily - nouzovy rezim

Příspěvek od smicik »

Mam problem s mym IVECEM Daily 2.8, pri zaberu prestane tahnout a zapne se nouzovy rezim- rozsviti se kontrolka na palubce, dela to pri vyssich otackach a ted mi to zacalo delat i kdyz jedu normalne a dam nohu z plynu. Dal jsem otestovat cerpadlo - je vporadku - a repas vstriku, ale nic se nezepsilo.
Byl bych vdecny za rady.
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

co pise na diag??
159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON :-)
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

Rešil jsem to samé po sundání nohy z plynu a brždění motorem nouzak a byl to regulator na čerpadle. delalo to obcas a diag byla bez chyb nez se mne podarilo si toho vsimnout za jizdy s diag ze byl najednou moc vysoky tlak na liste. kdyz se jelo chvilku v nouzaku zvolna tak se to zase chytlo a jelo normalne.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

pokud je to tím regulátorem a neodhalili to ve zkušebně mohlo by to být i naftou

nafta ve složení 5O% kerosin, 35 % blio. 1O% nafta a 5% vody dělá dívy

stalo se mi že i po výměně regulátoru se časem zadíral znova přidal jsem olej do dvoutaktních pil a OK a pak změna benzinky ;)
ELMAN
Nováček

Příspěvek od ELMAN »

Mrkni se na zapojení trubek na nádrži a filtru paliva. Občas to někdo prohodí a je zle. Také by to mohlo být podávací čerpadlo nebo ucpané filtříky, co?
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

nechce se mi zakladat novy tema. ale mam neco podobnyho,akorat se mi nerozsviti zadna zavada.

mam iceco 2,3 jtd, zacalo to jet jako by bez turba, kdyz zkusim hadice tak se pri pridani plynu nafukuje,tak asi turbo tlaci. napada me bud zatuhla regulace turba a nebo vaha vzduchu. ale vaha u tohot auta neni a po podrobnejsim hledani sem na sposku vzduch filtu nasel nejaky cidlo ktery se dle katalogu nazyva snimac plniciho tlaku. ma nekdo nejakou podobnou zkusenost? vim ze diag by pomohla vic,ale ta zkur...a iveta ma zasuvku na 38 pin a zatim nemam redukci
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

nechce se mi zakladat novy tema. ale mam neco podobnyho,akorat se mi nerozsviti zadna zavada.

mam iceco 2,3 jtd, zacalo to jet jako by bez turba, kdyz zkusim hadice tak se pri pridani plynu nafukuje,tak asi turbo tlaci. napada me bud zatuhla regulace turba a nebo vaha vzduchu. ale vaha u tohot auta neni a po podrobnejsim hledani sem na sposku vzduch filtu nasel nejaky cidlo ktery se dle katalogu nazyva snimac plniciho tlaku. ma nekdo nejakou podobnou zkusenost? vim ze diag by pomohla vic,ale ta zkur...a iveta ma zasuvku na 38 pin a zatim nemam redukci

diky za napady :)
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“