elektrika - blika pri prep. spotr.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
xshreck
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

elektrika - blika pri prep. spotr.

Příspěvek od xshreck »

jsem si posledni tyden vsiml, ze pokud mi sviti svetla a ja prepnu napr. ventilator ofuku o jeden stupen nahoru, trochu se na okamzik stlumi svetla. delalo mi to i kdyz jsem na volnobeh pridal trosku plyn a klesly otacky (mozna moc, mam blby setrvak) tak taky pohasly. znat to bylo dosi take pri steracich, to mi blikala kdysi i palubka (podsvit).

baterku mam novou, na svorkach baterk pri volnobehu jsem mel pres 14v, myslim bez svetel.

cim to? neco na altiku?
Veet
Sběrač informací

Příspěvek od Veet »

Po přidání stupně na ventilátoru mi taky potluměj na vteřinku světla. Do teď jsem si myslel že je to zcela normální :)
Seat Toledo 1m 1.9 TDI 81 kW + chip + FIRRD 764
Mazda MX-5 Phoenix
xshreck
Přispěvovatel

Příspěvek od xshreck »

já právě nevím, při stěračích to dělalo docela dost (automatika pomalé a jetě to nedělalo vždy). já právě moc nepřepínal nikdy nic takhle, prootže jezdívám spíš delší trasy kde se všechno zapne a neřeším. Tohodle jsem si všiml jak jsem jel kratší a musím pořád s něčím točit jak se mi zamlží sklo .-)

Měřil jsem starší baterku a při startu bylo na svorkách 14,3V, možná se zaplýma žárovkama v mlhách (25w dohromady).

pokud to je normální, řešit nebudu. Zkusí to možná postavit a ukázat co přesně to dělá.
Qxkiller
Přispěvovatel

Příspěvek od Qxkiller »

taky jsem si toho všim u svého auta a mam podezření na ukostření ale budu to řešit až na jaře
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“