jsem si posledni tyden vsiml, ze pokud mi sviti svetla a ja prepnu napr. ventilator ofuku o jeden stupen nahoru, trochu se na okamzik stlumi svetla. delalo mi to i kdyz jsem na volnobeh pridal trosku plyn a klesly otacky (mozna moc, mam blby setrvak) tak taky pohasly. znat to bylo dosi take pri steracich, to mi blikala kdysi i palubka (podsvit).
baterku mam novou, na svorkach baterk pri volnobehu jsem mel pres 14v, myslim bez svetel.
cim to? neco na altiku?
elektrika - blika pri prep. spotr.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
já právě nevím, při stěračích to dělalo docela dost (automatika pomalé a jetě to nedělalo vždy). já právě moc nepřepínal nikdy nic takhle, prootže jezdívám spíš delší trasy kde se všechno zapne a neřeším. Tohodle jsem si všiml jak jsem jel kratší a musím pořád s něčím točit jak se mi zamlží sklo .-)
Měřil jsem starší baterku a při startu bylo na svorkách 14,3V, možná se zaplýma žárovkama v mlhách (25w dohromady).
pokud to je normální, řešit nebudu. Zkusí to možná postavit a ukázat co přesně to dělá.
Měřil jsem starší baterku a při startu bylo na svorkách 14,3V, možná se zaplýma žárovkama v mlhách (25w dohromady).
pokud to je normální, řešit nebudu. Zkusí to možná postavit a ukázat co přesně to dělá.