vstřikovací trysky FIRDS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a kde jsi je kupoval?mr.freezer píše:ja uz mam na tryskach 30000 a idu... startujem bez problemov... dymim este menej ako zacala byt zima... proste nemaju chybu zatial.. a aj keby odisli po 30000km.. tak sa oplatilo.. lebo za cenu FB trysiek mam 9 sad od FIRDS..
Octavia 2 fl 2.0tdi cfhc 103kw+chip ( pracant)
Vw Tiguan allspace 2.0tdi DFGA 110kw (rodina)
pokud je tlak 190 a vyse a zaroven nejsou striky od sebe hodne rozdilny tak nemusis delat nic. tlumocim bosch servis kde jsem rekl jestli se to z cca 200 musi snizovat a rikal ze to prasi lip.
jinak muj problem vyresen, zasrana WG klapka na turbu - neco jako podpalenej ventil. Uz to zase maka
trysky jsem mel vyndany, otestovany v boschi a jsou v pohode i po 15000km 
bez sw upravy homodomo to hur startuje, lehce pokuruje do sediva i pri nizkym zatizeni. pri uprave startuje na drc, zmeni se casovani (ten kour zmizi) a tak to nepokuruje do doby nez se da plnej plyn
to je pak zase cernota ale zadnej extrem 
jinak muj problem vyresen, zasrana WG klapka na turbu - neco jako podpalenej ventil. Uz to zase maka

bez sw upravy homodomo to hur startuje, lehce pokuruje do sediva i pri nizkym zatizeni. pri uprave startuje na drc, zmeni se casovani (ten kour zmizi) a tak to nepokuruje do doby nez se da plnej plyn

Audi A4 B5 1.9TDI 66kW AHU 1997, MAF OFF, EGR OFF. Firds alá SPRINT764
Audi A6 C5 2,5TDi Q-tiptronic 132kW
VW Passat B5 AFN 81kW EGR OFF, MAP SL
Audi A6 C5 2,5TDi Q-tiptronic 132kW
VW Passat B5 AFN 81kW EGR OFF, MAP SL
tak dnes jsem je nahodil na své AHF a narust výkonu je znát hlavně nastup krouťáku a nechá se v tahu držet a do vysokých aniž by umíral.
Jediné co, tak když jsem kámošovi asi před rokem a něco nahazoval 764 Bosch brazil tak jsem vyndal staré špičky dal tam nové a hned krasně prášily aniž bych musel cokoliv dělat u firds jsem musel dvě špičky (nevím jak to napsat ale asi) rozcházet prvně se natlakovali a dvakrát zaprášily a pak už z nich jen nafta tekla nasledovala rozborka a jehle se nechtělo ven tak jsem trosku zatřás jak s teploměrem jehla my vyskočila pěkně jsem ji zaleštil vůči trysce znovu poskládal a udělalo to znovu tak jsem začínal byt nejistý. znova rozborka ten samy postup ale důkladnější a ejhle při další zkoušce již prášila krásně. další špičky jsem si naložil do nafty aby se uvolnil ten mazut co chrání trysky před korozí. další dvě trysky šli krásně hned od začátku, Čtvrtá měla taky trochu problém ale po jedný rozborce zborce přášila taky krásně. Takže kdo nemá tlakovou zkoušečku ať se o to s těmihle tryskami ani nepokouší nechtěl bych vidět co by to udělalo kdyby ta nafta takhle svévolně natekla do válce. Jinak za ty peníze spokojenost tedy zatím najeto asi 40 km tak uvidíme
Jediné co, tak když jsem kámošovi asi před rokem a něco nahazoval 764 Bosch brazil tak jsem vyndal staré špičky dal tam nové a hned krasně prášily aniž bych musel cokoliv dělat u firds jsem musel dvě špičky (nevím jak to napsat ale asi) rozcházet prvně se natlakovali a dvakrát zaprášily a pak už z nich jen nafta tekla nasledovala rozborka a jehle se nechtělo ven tak jsem trosku zatřás jak s teploměrem jehla my vyskočila pěkně jsem ji zaleštil vůči trysce znovu poskládal a udělalo to znovu tak jsem začínal byt nejistý. znova rozborka ten samy postup ale důkladnější a ejhle při další zkoušce již prášila krásně. další špičky jsem si naložil do nafty aby se uvolnil ten mazut co chrání trysky před korozí. další dvě trysky šli krásně hned od začátku, Čtvrtá měla taky trochu problém ale po jedný rozborce zborce přášila taky krásně. Takže kdo nemá tlakovou zkoušečku ať se o to s těmihle tryskami ani nepokouší nechtěl bych vidět co by to udělalo kdyby ta nafta takhle svévolně natekla do válce. Jinak za ty peníze spokojenost tedy zatím najeto asi 40 km tak uvidíme
Octavia 2 fl 2.0tdi cfhc 103kw+chip ( pracant)
A co si si myslel? Normalna vec. Mal som uz aj FB nove a vadne. Pri tak objemnej vyrobe sa to ustrazit neda. Robia sa namatkove kontroly a ked sa nahodou zisti odchylka kvality tak cela seria sa z pasu stiahne, ale co stymi co uz stihli prejst baliacou linkou
Je to riziko a vyreklamovat to je naozaj boj, malokedy uspesny. Napr. u trysiek Bosch co su made in Brasil, India je uplne bezne ze hned 3 zo 4 novych trysiek su vadne. Je jedno o akeho vyrobcu sa jedna stale musis ratat stym ze min. jedna bude zla. Preto pred montazov do auta najprv. vsetky skontrolujem na skusacke a az ked mam istotu ze su OK zacnem rozoberat auto. Uz som raz dopadol tak ze som z auta povytahoval vstreky, rozobral ich vycistil tela vstrekovacov namontoval dyzy a cakalo ma nemile prekvapko v podobe sikajuceho vstreku. Nastastie som zhodou okolnosti mal faku trysku pouzitu ale OK tak som zachranil situaciu. Lenze tu trysku som potreboval do sady do ineho auta a moja tryska sa viac ako mesiac vozila v cudzom aute, kym bola konecne vybavena reklamacia. Tak som ju chlapcovi prehodil a vzal si svoju staru naspat.

- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem tady cloveka co mi vypravel jak vznikla tryska Bosch Brazil.
to kdysi rekl chinance zda se da na jejich chinskou trysku udelat krabicka a na trysku oznaceni, nafotil ji origo trysku a chinanka to udelala. Dnes je to ona tryska "BOSCH BRAZIL" bez podlozky.
Ted je tady prodava nekdo na Bazosi tusim. Borec co mi to vypravel, dal od toho ruce pryc a jen se smal jak jsou lidi najivni ze kupuji BOSCH

Ted je tady prodava nekdo na Bazosi tusim. Borec co mi to vypravel, dal od toho ruce pryc a jen se smal jak jsou lidi najivni ze kupuji BOSCH
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
ja to třeba vim že to neni BOSCH a že je to jenom nějaký podělaný označení aby to vypadalo..sem s tim smířenej..TDIfun píše:Mel jsem tady cloveka co mi vypravel jak vznikla tryska Bosch Brazil.to kdysi rekl chinance zda se da na jejich chinskou trysku udelat krabicka a na trysku oznaceni, nafotil ji origo trysku a chinanka to udelala. Dnes je to ona tryska "BOSCH BRAZIL" bez podlozky.
![]()
Nicméně,ty trysky praší dobře,auto jede taky v klidu.. takže ano,možná to sou sračky ale jede to úplně stejně..
Proto bych ani moc nevychvaloval FB. Ano, kvalitou jsou asi někde jinde,ale i oni si to nedokážou udržet a i tam se objevují vadné kusy..stejně jako u všeho.. Netřeba hanit výrobky šikmookejch když to funguje,zdá se, stejně..

-
- Přispěvovatel
520 jsem dal do sharana AFN potřeboval jsem rychle auto,maj teďnajeto asi 40 tis. ale tak od 30 tis. km začaly asi trochu uhcávat a hulej jak pouťovej ježek, asi bych si raději připlatil na Bosio nebo něco podobnéhoWoko_O píše:ja to třeba vim že to neni BOSCH a že je to jenom nějaký podělaný označení aby to vypadalo..sem s tim smířenej..TDIfun píše:Mel jsem tady cloveka co mi vypravel jak vznikla tryska Bosch Brazil.to kdysi rekl chinance zda se da na jejich chinskou trysku udelat krabicka a na trysku oznaceni, nafotil ji origo trysku a chinanka to udelala. Dnes je to ona tryska "BOSCH BRAZIL" bez podlozky.
![]()
Nicméně,ty trysky praší dobře,auto jede taky v klidu.. takže ano,možná to sou sračky ale jede to úplně stejně..
Proto bych ani moc nevychvaloval FB. Ano, kvalitou jsou asi někde jinde,ale i oni si to nedokážou udržet a i tam se objevují vadné kusy..stejně jako u všeho.. Netřeba hanit výrobky šikmookejch když to funguje,zdá se, stejně..

moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
bosch 764 brazil mám v audině , a od člověka co je beru je to BOSCH stalí mě velice rozumnou cenu (v bosch diesel servisu mi potvrdili že se jedná o značkový výrobek bosch ) pokud někdo není kokot tak si zjiztí už z pouhýho obalu co je to zač
pokud hodlá někdo rejžovat na dobrým P.R. tak je to jeho věc
a jenom taková techniká otázka kolik fabrik na světě vlastní technologie
na výrobu vstřikovacích trysek ??? asi každá druhá v chině ,a jako další věc mě kolik je výrobní cena trysky v tak obrovským množství ??
hodně mě mrzí že se se nedostal k mikroskopu v olomouci aby jse se podívali otvůrkům na zoubek
pokud hodlá někdo rejžovat na dobrým P.R. tak je to jeho věc
a jenom taková techniká otázka kolik fabrik na světě vlastní technologie
na výrobu vstřikovacích trysek ??? asi každá druhá v chině ,a jako další věc mě kolik je výrobní cena trysky v tak obrovským množství ??
hodně mě mrzí že se se nedostal k mikroskopu v olomouci aby jse se podívali otvůrkům na zoubek
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Trysky jsem mel doma cca za tyden od zaplaceni. Montaz probehla bez problemu. Problem nastal s nastartovanim po vymene. Po vsech moznych trachtacich muselo prijit roztazeni, kdy to chytlo behem chvilicky.
Motor ALH 66kw, s tryskama Firds dsla150p520 hodne znatelny narust vykonu, nabrzdeno 125hp 280nm bez softu. Po softu 140/330 s tim, ze je nic moc turbo i regulace, takze je v planu jine.
Takze za me zatim kladna zkusenost s temahle polakama. Muzu za 1700 s dopravou jen doporucit.
Motor ALH 66kw, s tryskama Firds dsla150p520 hodne znatelny narust vykonu, nabrzdeno 125hp 280nm bez softu. Po softu 140/330 s tim, ze je nic moc turbo i regulace, takze je v planu jine.
Takze za me zatim kladna zkusenost s temahle polakama. Muzu za 1700 s dopravou jen doporucit.
zdravím...ktere z trysek maji vetsi potencial??
http://eshop.svetluska.cz/vstrikovaci-t ... p520-firds
nebo
http://eshop.svetluska.cz/vstrikovaci-t ... p764-firds
máte popřípade odkaz na ty polske stranky?? za 1700 to je pekna cena
http://eshop.svetluska.cz/vstrikovaci-t ... p520-firds
nebo
http://eshop.svetluska.cz/vstrikovaci-t ... p764-firds
máte popřípade odkaz na ty polske stranky?? za 1700 to je pekna cena