Passat 1.9 74Kkw slabší výkon?? prosím kouknout na LOG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to asi budes muset protozze tady je kolikrat ochota jak cip ....nebo se stav nekde na vrakaci at ti pujcej nejakej ...nemyslim si ze by s tim meli problem......jeste se pak mrkni na tandemu jestli nemas ten malej naustek volnej.....taky je to docela casta zavada a dost zkrz nej odchazi podtlak
Seat Ahambra AUY, 2000 DEAD
nyní: OCTAVIA II 1,6 tdi facelift
Volvo V40 sport edition (aneb už seru na němce)
74 kw je PD? ...ja ted z hlavy nevim.....jestli jo tak kdyz sundas dekl motoru tak tandem je zezadu na motoru na vackovy hlideli...to poznas....z toho tandemu cumi takovy čůro a to se dost casto stava ze je volny a utika podtlak 
takhle to vypada a ten šlauch co cumi vpravo se nesmi hybat

takhle to vypada a ten šlauch co cumi vpravo se nesmi hybat
asi si auto zvyklo
...menapadlo ze by tam mel jit ventil N18 co ovlada EGR mel by byt stejnej a uplnestejne fungovat ....aaale bude lepsi kdyz tam das co tam patri.....a kdyz jsi ho odpojil a nic se nedelo nemas nekde zkrat na ty kabelazi k ventilu ...nepise neco vag? neco jako zkrat na kostru nebo tak nebo zkrat na plus nebo tak neco?
nemyslis spis rozdil mezi skupinou 10 a 11?????ve skupine 10 je v prvnim okne nasavany mnozstvi vzduchu, v druhym okne je atmosfericky tlak coz je tlak kterej je ve vzduchu okolo nas, ve tretim je tlak v sacim potrubi coz je plnici tlak no a ctvrty okno poloha plynu.....v tom kanale 11 to je ve druhym okne pozadovana hodnota tlaku ve tretim okne skutecna hodnota tlaku ktera by mela sedet s hodnotou v kanale 10 ve tretim okne...razumime?

JO ruzumím naprosto přesně....děkuji...
nic méně dnes vyměněn na zkoušku N75 a žádný rozdíl....udělal jsem ještě jeden log....první zrychlení v pohodě druhé taky pak to spadlo do nouzáku tak jsem to vytočil v tom nouzáku jak to šlo taky je to v tom logu...a tam už bylo málo tlaku...no nic méně N75 vyloučen...z té baňky co je u turba a ovládá to táhlo jsem sundal tu hadičku a zkusil s táhlem zahýbat...mělo by jít lehce a nahoru že???no tak nejde..hnul jsem s tím jen o pár milimetrů a dost ztuha...nebude problém tady??
log http://ulozto.cz/xCYysNKs/log-01-003-010-011-csv
http://ulozto.cz/xE51vgqP/log-01-003-010-012-csv
nic méně hodnoty s třetího okna kanálu 11 sedí s třetím oknem kanálu 10 ale nesedí to s požadavkem v kanálu 11 okně dvě...je možné teda že by to způsobilo ty zasraný turbo....jinak olej se neztrácí,auto nehulí....žádný jiný problém není
nic méně dnes vyměněn na zkoušku N75 a žádný rozdíl....udělal jsem ještě jeden log....první zrychlení v pohodě druhé taky pak to spadlo do nouzáku tak jsem to vytočil v tom nouzáku jak to šlo taky je to v tom logu...a tam už bylo málo tlaku...no nic méně N75 vyloučen...z té baňky co je u turba a ovládá to táhlo jsem sundal tu hadičku a zkusil s táhlem zahýbat...mělo by jít lehce a nahoru že???no tak nejde..hnul jsem s tím jen o pár milimetrů a dost ztuha...nebude problém tady??
log http://ulozto.cz/xCYysNKs/log-01-003-010-011-csv
http://ulozto.cz/xE51vgqP/log-01-003-010-012-csv
nic méně hodnoty s třetího okna kanálu 11 sedí s třetím oknem kanálu 10 ale nesedí to s požadavkem v kanálu 11 okně dvě...je možné teda že by to způsobilo ty zasraný turbo....jinak olej se neztrácí,auto nehulí....žádný jiný problém není
Passat 1.9Tdi PD 74Kw Egr off rv.2001
no vetsinou kdyz se zadrou lopatky tak turbo prefukuje....ikdyz jestli je to zadreny fest tak by bylo mozny ze to bude naopak nedofukovat......ale spis bude v haji ta regulacni banka na turbu.... auto brzdi dobre?