Kodování AUDI Q7
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kodování AUDI Q7
Zdravím ,potřeboval bych rozdekodováat kodování na 3.0TDI V6 (BUN)
4L0910401K 0030 3.0L V6TDI G000AG
kodování je 11775
a chtěl bych vědět co je tam vše nakodováno (jedná se mi hlavně o automat)
4L0910401K 0030 3.0L V6TDI G000AG
kodování je 11775
a chtěl bych vědět co je tam vše nakodováno (jedná se mi hlavně o automat)
Auto se už konečne dostavilo a je v něm problém takový,že bylo v autorizáku na přehrání spoftu a od té doby píše motor chybu:P1612 Řidicí jednotka motoru chybně kodována;
P1625 Motor/převodovka CAN bus nesmyslný signál
a v autorizáku bylo řečeno že se musí vyměnit ECU.
ale co jsem hledal tak by snad mělo stačit ji nakodovát..
Nemáte někdo co znamenaj jednotlivé bity kodování?
P1625 Motor/převodovka CAN bus nesmyslný signál
a v autorizáku bylo řečeno že se musí vyměnit ECU.
ale co jsem hledal tak by snad mělo stačit ji nakodovát..
Nemáte někdo co znamenaj jednotlivé bity kodování?
pokud to je v zaruce a prepisovaly to na zaruku a posraly to tak jim to vrat at si tu rj koupi za sve.pokud ne tak se podivej na kodovani na nem.foru nekde to tam je.
ja si myslim ze to je spatne nakodovano..misto 11775 by mnelo byt 11772 to se nekdo asi spletl.
automat je na 3.0 litrum 11772
manual je na 3.0 11712
ja si myslim ze to je spatne nakodovano..misto 11775 by mnelo byt 11772 to se nekdo asi spletl.
automat je na 3.0 litrum 11772
manual je na 3.0 11712
reklamaci to neberou to už dávno víme. kodovaní zkusim (zapišu ho přímo do paměti ručne a tím problém nemámCar diag píše:Vagem ti to nepujde, musíš online. Kód by měl byt 11772 teď je jestě otázka jestli ti tam pustili správny soft. Každopádně musiš na relkamaci ale moc nadějí bych ti nedával. Těžko uznaji svoji chybu...
Psal si že ti to jinej kod nebere???mira109 píše:reklamaci to neberou to už dávno víme. kodovaní zkusim (zapišu ho přímo do paměti ručne a tím problém nemámCar diag píše:Vagem ti to nepujde, musíš online. Kód by měl byt 11772 teď je jestě otázka jestli ti tam pustili správny soft. Každopádně musiš na relkamaci ale moc nadějí bych ti nedával. Těžko uznaji svoji chybu...
ano přes vag to nebere nic,,a myšleno ručne do pan+ti tzn že si vyndam EEPROMKU kde to je zapsané a tam přepíšu stavající na ten novýCar diag píše:Psal si že ti to jinej kod nebere???mira109 píše:reklamaci to neberou to už dávno víme. kodovaní zkusim (zapišu ho přímo do paměti ručne a tím problém nemámCar diag píše:Vagem ti to nepujde, musíš online. Kód by měl byt 11772 teď je jestě otázka jestli ti tam pustili správny soft. Každopádně musiš na relkamaci ale moc nadějí bych ti nedával. Těžko uznaji svoji chybu...
Tak takhle to jde,to je jasný,Když už se budeš hrabat v jednotce,tak vyndej i pamět a hod tam origo soft, pro jistotu a nemůžeš mit problém. Nedávno jsem řešil něco podobného.mira109 píše:ano přes vag to nebere nic,,a myšleno ručne do pan+ti tzn že si vyndam EEPROMKU kde to je zapsané a tam přepíšu stavající na ten novýCar diag píše:Psal si že ti to jinej kod nebere???mira109 píše: reklamaci to neberou to už dávno víme. kodovaní zkusim (zapišu ho přímo do paměti ručne a tím problém nemám