za jazdy zhasne motor,golf 4 tdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
danika11
Sběrač informací
Odpovědi: 0

za jazdy zhasne motor,golf 4 tdi

Příspěvek od danika11 »

prosim poradte,mam golf 4 1,9 tdi 81kw plus čip.no začalo mi to za tepla zle štartovat,ked je ručička na devedesiat stupnov tak zle,ako nahle vychladne na tych sedemdesiat stupnov,tak celkom dobre naštartuje,no a raz za čas sa mi stane že mi za jazdy zhasne motor,kontrolka oleja začne blikat a spusti sa vystražne znamenie,v čom može bit problem?prosim poradte.zhanam dobreho mechanika v B.B,poradi niekto?vdaka
fakieVW
Přispěvovatel

golf

Příspěvek od fakieVW »

No já bych to prvně řešil pichnout na VAG. A podle toho bych pokračoval dál. To startování muže dělat čerpadlo. Ale pokud to je čiplé tak to muže být i něco s tím. Kdoví kdo a jak to čipoval?
danika11
Sběrač informací

Příspěvek od danika11 »

neviem ako je to čipovane,ale povodne čipi mam doma v obalke
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

kontaktuj clena ´netopier´ tu z fora. Je zo ZV a iste ti pomoze...
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
danika11
Sběrač informací

Příspěvek od danika11 »

no vyzeralo to slubne.skontaktoval som sa snim,spravil diagnostiku,všetko vysvetlil,dohodli sme sa na termine zhruba kedy to spravy,no a chlapik sa začal vykrucat,klamat a klamat a nakoniec sa na to vykašlal,dodnes neviem prečo,zdal sa bit odbornik.no každopadne mal mi povedat narovinu že to nespravy a nie klamat!timto pozdravujem netopiera.
Eddy91
Přispěvovatel

Příspěvek od Eddy91 »

u našeho G4 66kw AGR to dělalo nejaky relatko, normalne treba pri 2 tis otackach to zdechlo,a slo to nastartovat az za pul minuty,,,a kontrolka zhaveni ti neproblikne kdyz ti to zdechne? nebo primo u toho?
VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba :D
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

danika11 píše:no vyzeralo to slubne.skontaktoval som sa snim,spravil diagnostiku,všetko vysvetlil,dohodli sme sa na termine zhruba kedy to spravy,no a chlapik sa začal vykrucat,klamat a klamat a nakoniec sa na to vykašlal,dodnes neviem prečo,zdal sa bit odbornik.no každopadne mal mi povedat narovinu že to nespravy a nie klamat!timto pozdravujem netopiera.
neverim, pozname sa osobne, toto nie je jeho styl!!!!!!!! (LOL) pockam na jeho vyjadrenie!
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

nedalo mi to, volal som s nim. Povedal Ti co vsetko tam treba spravit, mas tam e-bay chip, treba spravit teply start a nanovo spravit soft. Povedal Ti cenu (mimochodom velmi nizku za kvalitny soft a dalsie veci okolo toho) a ty si ju neakceptoval a zjednaval si. Netopier ma pravdu, preco by Ti to mal robit pod cenu? Odporucam Ti ist do autorizovaneho servisu, tam ti to opravia :-D (LOL) (LOL) (LOL)
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

no takto: o ziadnych klamstvach neviem , povedal som ze sa ozvem ked bude cas, a pridem do BB, par krat uz aj bol plan ze tam zbehnem , ale nekoniec nevydalo a kedze som dost uponahlany tak som sa doteraz do BB nedostal tak, aby som bol schopny to vyriesit inak ako na behu, cize to nieje ziadne vykrucanie!

nech sa na mna nikto nehneva ale pracu ktora mi nic neprinesie a robim ju na urovni svojich nakladov z cistej ochoty pomoct, nemozem povazovat za rovnako dolezitu ako niektoru inu, a clovek z niecoho zit musi.preto sa v rebricku priorit presuva smerom dole .....
pokusim sa to vyriesit k spokojnosti ....

este k problemu
auto ma e-bay chip - totalna sracka
auto malo zanesene turbo , ktore tlacilo nad poziadavku, a po vycisteni (nie mnou) uz tlaci ako ma, ale tym padom aj klesol vykon, kedze je de facto pridana len nafta .
po vyjadreni ku kvalite upravy , sa zakaznik vyjadril ze tam, nechce seriovy soft, ale upravu na urovni .
po navrhnuti ceny , za ktoru by nikto iny ani nezdvihol telefon bol este pokus zjednat ktoremu som zatial uspesne odolal
tak zatial ;)
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
danika11
Sběrač informací

Příspěvek od danika11 »

no ked sa ho to dotklo,že som sa ho na to raz opital či by sa nedalo lacnejšie tak potom sa ospravednujem.noo v žiadnom pripade som cenu nezjednaval,opital som sa raz,povedal že nie tak v poriadku,na tom nie je nič zle,každy druhy by sa na to opital.no a aby si nemyslel,že som nejaky žgrlo,koli tomu opitaniu sa na nižšiu cenu,mojim zvykom je ked som spokojny tak zvyknem zaplatit ešte niečo naviše nad cenu.no každopadne cela vec ma mrzi.moj dojem z netopiera bol taky,že je to dobry odbornik,len som nevedel až do teraz,čo je vo veci,že sa mi od septembra neozval.
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

danika11 píše:no ked sa ho to dotklo,že som sa ho na to raz opital či by sa nedalo lacnejšie tak potom sa ospravednujem.noo v žiadnom pripade som cenu nezjednaval,opital som sa raz,povedal že nie tak v poriadku,na tom nie je nič zle,každy druhy by sa na to opital.no a aby si nemyslel,že som nejaky žgrlo,koli tomu opitaniu sa na nižšiu cenu,mojim zvykom je ked som spokojny tak zvyknem zaplatit ešte niečo naviše nad cenu.no každopadne cela vec ma mrzi.moj dojem z netopiera bol taky,že je to dobry odbornik,len som nevedel až do teraz,čo je vo veci,že sa mi od septembra neozval.
akoze dovod nebol ta cena :)
hlavny dovod je ze mam malo casu a to ze moj mobil mal nehodu a nemam ani kontakt
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
gol...fik
Sběrač informací

Příspěvek od gol...fik »

Zhasnutie motora spôsobuje spinacia skrinka, niekedy sa to stava aj ked zaradis spiatocku tak motor zhasne. Je to sposobene odberom prudu pre RJ. Taktiez moze byt aj vadne rele, neviem isto ale asi č.109.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“