Kawasaki ninja ZX600

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
vilozx6
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od vilozx6 »

Prikladám foto, ako pán Doc.Ing.ladič PUŠKAR dal šupatko do pôvodného stavu. Žltou zvýraznený jeho výtvor. V šupatku vylamané plasty v strede / viď foto/, tak do tej podložky, ktorú som mu vrátil jebol guľatinku a rozklepal to. Opäť mu nič nehovorí váha, že je to riadené podtlakom. A podotýkam, nie som frajer na sústruh, ale keď už, takú vec by som urobil zo silonu. Robil som na airbox brankarovi30 redukciu z mosadze tak takú vec , by som zvládol. Zelenou je orig. šupatko,/ viď foto. Kúpil som celý karburátor za 1000Kč. Vnútornosti OK, ale zvonku je rozbitý , lebo na také hovädo, už nemám nervy a mohlo by dôjsť k úrazu. :kol2:

ObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) vilozx6 dne 19 led 2014, 12:16, celkem upraveno 1 x.
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

OT: Aby si nebol najebany len sam, tak sa pripajam aj ja, tiez sa snazim dosriesit jeden nevyriesitelny pripad s jednym ojebovakom z MI. S Puskarom si mozu podat ruky. A si natom aspon o to lepsie ze ty tu svoju vec (motorku) mas aspon doma, ale ja sa k tej svojej za boha nemozem dostat. Vkuse zomna ribi chuja, vyhovara sa, proste ma ojebuje jedna radost :x Uz som ztoho na prasky (wallbash)
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

TDI tech píše:OT: Aby si nebol najebany len sam, tak sa pripajam aj ja, tiez sa snazim dosriesit jeden nevyriesitelny pripad s jednym ojebovakom z MI. S Puskarom si mozu podat ruky. A si natom aspon o to lepsie ze ty tu svoju vec (motorku) mas aspon doma, ale ja sa k tej svojej za boha nemozem dostat. Vkuse zomna ribi chuja, vyhovara sa, proste ma ojebuje jedna radost :x Uz som ztoho na prasky (wallbash)
Ja za chvíľu idem lietať bratm. Včera som nastavil podtlaky a dnes ukazuje teplomer 10C, tak to prebehnem. A ako, že ti nechce vrátiť? To je sila. Zavolaj šandaroch. Tak veľa šťastia. V Novosadoch máš super firmu na motorky, choopre, člny.4-koly, tak kde si to odtrepal do MI čeče. :o
vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

nejedna sa o motorku
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

TDI tech píše:nejedna sa o motorku
Jaj, čiže nejaký diel a ojeby. U nás jeden *ujko, servisoval auta tak, že zinkasoval prachy, za výmenu rozvodov a nikdy ich nevymenil. Ďalší menil dvojhmoty - love inkasoval ako za nový diel, ale do vnútra išli jazdenky z Anglanov .Alebo dáš auto odídeš a už máš vymenené diely...Asi si natrafil na takého podobného.

Tak sa vrátim ku KAWE . Urobil som jarných 100km. Spotreba išla dole o 1,5litra. Na 90% som spokojný, len ešte ma serie keď pridám na voľnobeh plyn, ako keby to zareagovalo o sekundu neskôr. Pred tým, než sa ten celý cirkus odohral to nerobilo. Či to nerobia tie podtlakové gumky, lebo žiaľ sa mi vrátili nejak čudne zostarnuté. :(
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tyhle ojeby mají jedno společné, ten dotyčný si myslí, jaký je pašák, když někoho napálí. Jelikož je to primitiv, nedochází mu, že se to stane i jemu. A možná nejvíc řve, když mu prodají špatný díl nebo přijde exekutor a neoprávněně mu zastaví výbavu bytu. To tihle pacholci nejvíc řvou o nespravedlnosti a bordelu. Ale ono na ně dojde, Čechy jsou plné vychcánků a podvodníků a kolikrát si člověk říká, že na useknutí ruky za krádež něco je. hned by bylo vidět o co gou. Ale asi bychom byli národ jednorukých..
nepropadat panice...
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

jericho-3 píše:Tyhle ojeby mají jedno společné, ten dotyčný si myslí, jaký je pašák, když někoho napálí. Jelikož je to primitiv, nedochází mu, že se to stane i jemu. A možná nejvíc řve, když mu prodají špatný díl nebo přijde exekutor a neoprávněně mu zastaví výbavu bytu. To tihle pacholci nejvíc řvou o nespravedlnosti a bordelu. Ale ono na ně dojde, Čechy jsou plné vychcánků a podvodníků a kolikrát si člověk říká, že na useknutí ruky za krádež něco je. hned by bylo vidět o co gou. Ale asi bychom byli národ jednorukých..

Súhlas, ale neverím, že na takých dôjde. Ťažko sa to dokazuje. Dnes nikto, nič nevidí. Starý človek, leží na zemi, lebo dostal diabetes záchvat, alebo mu prišlo slabo, tak každý na to sere. Veď určite, je ožratý, alebo sa pobil tak, čo sa bude niekto do toho miešať. Ešte bude mať problém s políciou a bla bla bla....Dnes to býva tak, že ak ukradneš kukuricu, alebo chytíš rybu bez povolenia,tak dobre že nedostaneš 2 roky basy. No ak čorkneš zopár melónov, tak dostaneš podmienku, alebo po roku a pol si von za slušné správanie a užívaš si melóny. :D
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

to jericho-3: Lenze mi slovaci sme natom horsie. U nas keby mali za kradez odsekavat ruky, tak sme narod bezrukych :(
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Kolikrát to vypadá, že to nejde, ale stačí zkusit říkat pravdu, prostě zkusit vědomě nelhat. anebo lhát, ale jen tehdy, když člověk nechce někomu ublížit..Překvapivě to je velice snadné a co se týče oprav, je to jediná možnost, jak si zachovat klidnou mysl a u osob, jako jsem já, která si již vše nepamatuje, je to nutnost...Protože evidenci si moc nevedu a když dostanu přímou otázku, např. ty dávali jsme tehdy nová prasátka nebo nová hydra? Prostě nevím, chvilku mi trvá, než jsem v obraze..Tak řeknu, dával jsem ti papír/ůčet/, tak se podívej. A vím, že když to tam je, je to i ve voze. A co znám jednoho podvodníka, který už seděl asi 4 roky a samozřejmě se nezměnil.., tak je v neustálém stresu a při zazvonění telefonu sebou škubne, jako kdyby večer před tím měl super opici...Když někdo přijde k vratům dílny, nejdřív se podívá, kdo to je a taky vlezl pod ponk, že tam není...Má to pořád na infarkt, ale ten vejvar je mu milejší. Jizda s MB po městě asi za to stojí. Já sebou škubnu samozřejmě taky, když zavolá majitel, který zrovna odjel, ale je to z důvodu , zda jsem něco nezapomněl utáhnout, apod.A většinou dobře spím, což je bezva... :)
nepropadat panice...
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

No takýto ludia nemajú svedomie. Já by som si nemohol večer lahnúť do postele s tým že som niekoho ojebal alebo že som mul niečo nevymenil a naúčtoval. Ale nebojte na každú sviňu vrie voda.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Čaute. Stále sa jebem s tou motorkou, kvoli majstrovi PUŠKÁROVI. Zistil som dnes zaujímavú vec - viď foto. Tie karburátory, ktoré som kúpil z CZ majú iné šupatko. Zo spodu to má 1 dierku a moje pôvodné mali dve. Môže to podľa Vás vadiť. Motorka ide, no nie je to 100%, ako si predstavujem. Na voľnobeh, kým sa nezahraje ide, ako keby na 3 valce a ak na stojane pridám plyn a hneď dám ruku preč, pomaly padaju otáčky. Ten hajzel mi narobil toľko problémov, no verím, že sa mu to vráti ku*va.

Dik za názory.

Obrázek :?
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Tak sral som sa s tým do tretej ráno. Tie dierky majú vplyv. 3šupátka pôvodne idú ľahšie a to s jednou dierou ťažšie. Hajzel Puškarovský :kol2:
Hlava
Přispěvovatel

Příspěvek od Hlava »

Někdy kdyš se dává dynojet kyt tak se vrtá dírka navíc kvúli rychlejší reakci asi .Třeba ti to pomúže.
passat B4 tdi sprint 764 moto Honda vtr 1000f
vilozx6
Aktivista

Příspěvek od vilozx6 »

Hlava píše:Někdy kdyš se dává dynojet kyt tak se vrtá dírka navíc kvúli rychlejší reakci asi .Třeba ti to pomúže.
Urobil som to sobotu v noci tak, že do strednej dierky som narezal zavit, dal tam hlinik srubu kvoli vahe a obrusil. Potom som navrtal dve dierky ako na povodných. Dnes som urobol asi 100km mašina ide oveľa lepšie, no ešte ma serie reakcia plynu na volnobeh. Do 3tisic je to také čudne a pomaly klesnu otáčky - pri jazde to vobec nebádať, no chcem aby to bolo na sto pro. Neviem čo s tým, už ju rozoberam na čas kua. Dzig dzig a rozmetane.... :D
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Tohle ladění na silnici není moc dobrý. Hodně záleží na tom, jak se vyspíš. Chtělo by to na brzdu a lambdu, tam uděláš největší hmatatelný pokroky, který na silnici třeba ani nerozeznáš. Pokud máš jen trochu možnost, tak to aspoň odbrzdi.
Oct asv 2000, DieselPower
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“