ESP - v pravé zatáčce blokne kolo a blikne žárovka na př.des
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ESP - v pravé zatáčce blokne kolo a blikne žárovka na př.des
Při mírně utažené pravé zatáčce zlobí ESP:Blikne a zhasne, v tu chvíli silná "rána" zdá se od zadního pravého kola, jako by se zablokovalo...
Někdy jen mírné bliknutí a slabé přibrzdění, někdy-včera na mokru při pohodové jízdě vícečetné blikání bez silného brzdného účinku...
Passat B6 96 kW, typ 3BG....PD limuzína
Děkuji za nápad
Někdy jen mírné bliknutí a slabé přibrzdění, někdy-včera na mokru při pohodové jízdě vícečetné blikání bez silného brzdného účinku...
Passat B6 96 kW, typ 3BG....PD limuzína
Děkuji za nápad
-
- Přispěvovatel
koukni jestli máš správně nafouknutý kola, mě to takhle zlobilo když sem měl jedno podhuštěny
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
-
- Přispěvovatel
to když začne zima tak se na celou sezonu zapne ESP? zapínám pouze když je už něco na silnici,jinak zbytečné,pokud se pojede na suché vozovce a rozumně,ESP pouze čeká kdy na něho příjde řada,já co vím,tak tento systém byl vyvynut v severských zemich právě pro vodu,led a sníh,Co že?favo píše:No levnější je ESP vypnout.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
tlačítko "ESP" není na zapnutí ESP, ale právě na jeho vypnutí.... novější auta už tam radši mají nápis "ESP OFF".....
ESP je stále zapnuto, vypnout se dá jen tím tlačítkem a pak svítí na budíkách kontrolka upozorňující na to že je ESP vypnuto
Jinak ESP je samozřejmě potřebné i na suchém povrchu, pokud bohužel přijde situace kdy může pomoct
ESP je stále zapnuto, vypnout se dá jen tím tlačítkem a pak svítí na budíkách kontrolka upozorňující na to že je ESP vypnuto
Jinak ESP je samozřejmě potřebné i na suchém povrchu, pokud bohužel přijde situace kdy může pomoct
Tak tohle jsem ani při své inteligenci nepochopil, ale nevadí.miraspetrowski píše:to když začne zima tak se na celou sezonu zapne ESP? zapínám pouze když je už něco na silnici,jinak zbytečné,pokud se pojede na suché vozovce a rozumně,ESP pouze čeká kdy na něho příjde řada,já co vím,tak tento systém byl vyvynut v severských zemich právě pro vodu,led a sníh,Co že?favo píše:No levnější je ESP vypnout.
Řeší tu problémy s ESP ve spojení nekvalitními gumami a dotyčnému se zdálo drahé jít koupit zase nový gumy, tentokráte kvalitní a proto jsem navrhl levnější řešení, zmáčknout tlačítko na palubce a v klidu si ty levný gumy užít až do konce bez toho aby mu život otravovalo ESP.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ