Superb 2: nefunkční tlačítko vypínání ESP a park. asistent

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mikkiste
Nováček
Odpovědi: 0

Superb 2: nefunkční tlačítko vypínání ESP a park. asistent

Příspěvek od mikkiste »

Zdravím všechny profíky a nadšence!

Chtěl bych vás poprosit o radu.

Pořídil jsem si jetého Superba kombi a teď jsem zjistil, ze mám úplně hluché tlačítko vypínání ESP a park. asistent. Prostě to vůbec nereaguje na stisk a večer jsem si všiml, že ty dvě tlačítka ani nejsou podsvícené, ale všechny ostatní jo.

Má někdo nějakou konkrétní radu, na co se podívat, než napíšu prodejci? auto vůbec nehlásí žádné chyby.

Dík moc!
Superb II combi 2.0 TDI 4x4 CR 125kW
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

podívej se zda je vůbec zapojeno
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mikkiste
Nováček

Příspěvek od mikkiste »

Ladas píše:podívej se zda je vůbec zapojeno
Jak to myslis? jako jestli jsou ty tlacitka zapojene? Ten asistent tam urcite je a vypinani ESP tam byt musi, takze moznost by to byla, ted jen jestli se tam pod to nejak rozumne dostanu.

Diky, dam vedet, jak to dopadlo.
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

no když to ani nesvítí tak bych pochyboval že to má zásuvku...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mikkiste
Nováček

Příspěvek od mikkiste »

No tak nakonec úplně v pohodě. Vyškubl jsem kůži řadící páky a zjistil, že nějaký idiot nedocvakl tyhle dva konektory.

Takže vše funguje jak má!

BTW ten parkovací asistent je fakt super věcička. Hned jsem to zkoušel a mají to kluci dobře vymyšlené :-) Docela jsem se u toho bavil...
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Kolko miesta pred a za autom to potrebuje na zaparkovanie.?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
mikkiste
Nováček

Příspěvek od mikkiste »

Těžko z hlavy povědět... našel jsem nějakou mezeru a zkusil to... Ale stačí mu málo. Původní majitel žeprý říkal, že to má jednu nevýhodu, že si pak musíš vyjet sám, což právě někdy může být problém :-)
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

Potrebuje to metr na kazdy strane. Urcitou vysku obrubniku to nevidi takze Ti to odre kola. Ted nam na skoleni predstavovaly novy system a ten i sam vyjede. Ma to senzory i v zadnim narazniku. Podle me vec na nic a jen pro amatery co neumi zajet do mezery na dve auta.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

rukama jde zajet do kratší mezery než je pro park pomoc ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
edob
Přispěvovatel

Kódovanie pre parkovcí asistent

Příspěvek od edob »

Hľadal som na fóre, ale nepodarilo sa mi nájsť čo všetko treba nakódovať a ako aby parkovací asistent fungoval. Mám superbII. Vo VCDS som pozrel, je aktivovaný, ale nefunguje mi. Niekto spomínal, že musí byť nastavené riadenie, ale neviem ako. Poradí niekto ako na to?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“