Jaký destičky ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaký destičky ?
zdar. jaky mi doporucite desticky kvalitnejsi nez ATE? stala se mi celkem zajimava vec. kdyz sem mel klasicky kotouce 256mm + desky ATE brzdilo to fakt dobre, zadny problemy, sjel sem je, poskodil se mi kotouc, tak jsem koupil power disky 256 + stejny ATE desky, ale zklamani, nebrzdilo to jak sem predpokladal (uz jsem to tu resil). tak jsme zkusili ty kotouce (obyc) stocit na soustruhu, byly jak novy a pouzili sme ty desticky z tech power disku ( zajimal nas rozdil, ucinnost apod. ) cili desky nebyly uplne nove, najeto asi 5tis km, cely sem to zkompletoval, ale brzdny ucinek KATASTROFA. to auto NEBRZDI. bylo mi jasne, ze ucinnost nebude prvotridni, nez si desticka sedne podle novyho kotouce, ale tohle jsem fakt necekal. navic mi prijde, ze ta desticka jako by "spinila" ten kotouc. co si o tom myslite ? to uz fakt nemuze clovek verit ani ATEckum jo ? proto se ptam, jaky jiny desky mi doporucite, uz vazne nechci utratit X tisic a byt akorad nas****
nejlepe i desky, ktery fungujou i na tvrdsich kotoucich, ale zas nechci to co sem uz zazil, ze prvnich 15km to auto brzdi na hov** a pak jako by ozilo, to je taky hruza, chci nejakou zlatou stredni cestu, aby to brzdilo porad a vadlo to co mozna nejmene
dik
nejlepe i desky, ktery fungujou i na tvrdsich kotoucich, ale zas nechci to co sem uz zazil, ze prvnich 15km to auto brzdi na hov** a pak jako by ozilo, to je taky hruza, chci nejakou zlatou stredni cestu, aby to brzdilo porad a vadlo to co mozna nejmene
dik
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
Tomáš Jochman
- Sběrač informací
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- warhead_cz
- Přispěvovatel
cece ja vim, tam je problem nekde jinde. nasel sem zpuchrelou hadickum mezi ventilem N75 a plastovou hadici, co vede mezi posilovacem a vyvevou, vsechno jsem vymenil za novy, ale ten pedal brzdi uplne az dole, jeto hruza. nemuzu prijit nato, cim to je, chova se to skoro jak kdyby to bylo zavzdusneny, ale kdyz jedu a rychle po sobe slapnu na pedal, tak pri zavzdusneni, po nekolikatym slapnuti to zacne brzdit vejs a lip, ale tohle ne, brzdi to porad stejne na picu, pedal je tvrdsi, ale tod vse. zas kdyz stojim na krizovatce a vyslapnu ho, tak se noha zastavi a pedal mi neklesa, mozna lehonce, ale fakt nepatrne, takze si myslim, ze hlavni valec by nemel byt v haji. fak jako nevim kde je chyba, poradte lidi ... dikSokolda píše:čeče, já mám powerdisk + ATE a max. spokojenost, už je tam mám po druhý
s tim zajetim, najeto mam asi 200km a kotouce sou celkem leskly, asi by to mohlo byt lepsi, ale neverim tomu, ze jen diky tomuhle je tady tenhle problem, prece mi nebude brzdit pedal az na zemi a jeste na hovno, to se mi fakt nezda, spis mi prijde, jako by tam byl malej tlak, pedal vyslapnes, ale trmeny na desky netlaci tak jak by meli. koupil bych klidne novej valec(hlavni) ale nevim jestli to vyresi muj problem. dalsi poznatek je, ze puvodneto byla 1.4 a ted 1.9 TDI, nevim zda ty valce jsou dimenzovany na vsechny auta jako "univerzal" a nebo jestli je X druhu podle vykonu a velikosti a typu brzd. ja bych rek, ze budou rozdily, ale tedy pokud bych koupil novej valec pro TDI 81kw tak zas tam je puvodni posilovac brzd a ten bude teda taky na hovno ne ?
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
hele nechci bejt hrubej jo, odvzudusneny to je asi 100x a tohle se proste nechova jako zavzdusneny auto, pedal je mekkej a brzdi az dole, kdyz jedu a seslapnu ho nekolikrat rychle za sebou, tak to proste nebrdi lip, ale naprosto stejne chapes ? tam neni vzduch ale malej tlak podle me. brzdovka je nova, nikde mic neutika, netece, nekape, nic. vsechno je, jak ma byt, hadice novy. jediny co zustalo puvodni je potrubi, ktere jsem zkontroloval no a potom posilovac a hlavni valec. cili mi asi nezbyde nic jineho, nez je vyndat, valec koupim novej a posilovac doufam sezenu za rozumny peniz, protoze novej to bude asi ranec ... jinak, kdyz si pritahnu rucku, tak to brzdi lip a ne az dole, ale zhruba v pulce pedalu, to by melo vysvetlovat ten nizkej tlak v potrubi ne ? kdyz ji pritahnu, tak ho zvysim ne.conti píše:Já bych to odvzdušnil, být na tvém místě. nebo to je moc velká makačka? Třeba přijdeš na to, že ti jeden okruh vůbec nejde.
a ceho chci docilit ? : aby byl pedal tvrdsi a predevsim brzdil co mozna nejvejs a co mozna nejrazantneji
uz sem fakt smutnej
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
conti
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
O tom odvzdušnění jsi před tím ale nic nepsal, víš.
Právě při tom odvzdušňování poznáš jakej je tam tlak. Pokud by byl OK, tak to po povolení šroubku cákne až na druhou stranu auta. Pokud to jen tak vlažně vytéká, rovnou se vrhni na pumpu.
Jo a ručka nemá vůbec žádnou souvislost s tlakem v systému. Pokud se ti o dost zdvihne pedál, rozeber zadní brzdy. Poněvadž ti nefunguje samoštel a dělá ti to velkej krok.
Právě při tom odvzdušňování poznáš jakej je tam tlak. Pokud by byl OK, tak to po povolení šroubku cákne až na druhou stranu auta. Pokud to jen tak vlažně vytéká, rovnou se vrhni na pumpu.
Jo a ručka nemá vůbec žádnou souvislost s tlakem v systému. Pokud se ti o dost zdvihne pedál, rozeber zadní brzdy. Poněvadž ti nefunguje samoštel a dělá ti to velkej krok.
tou pumpou myslis hlavni valec predpokladam ?conti píše:O tom odvzdušnění jsi před tím ale nic nepsal, víš.
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
jeste mam otazku : kdyz koupim novej valec pro 1.9 TDI 81kw a ten nasadim na posilovac z benzina 1.4 co byl puvodni, nebude to problem ? nebude se to nejakym zpusobem hadat ? ja nevim, jen me to napadlo, jestli neni podminkou stejna konfigurace, diky
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation