No a prave pri diesel motoroch ten predstih volame predvstrek, alebo česky předvstřikbronislav chuchma píše:to nebude taky ono . Ja na čerpadlo vůbec nešahal ( u tohodle motoru ) jo a ten předvstřik- už vím česky je to předstih,omlouvám se to ta jazyková bariéra,jsem sice starší škola ,takže slovensky docela rozumím ,ale jak vidíš taky né vše. Předstih se dá dělat i podle chodu motoru-když máš dobrý sluch ,ale hlavně když víš jak má šlapat.
Tohle je ale trochu něco jiného.Přisávalo ti někdy turbo falešný vzduch?
Tak dutě to hučí,a auto strácí výkon.Tak takhle to hučí i mě,ale výkon je v pořádku.Prostě auto jede jak má ,ale za chvíli ti z něho hučí hlavanemůžu na to za boha přijít co to může být.Zkusím ještě ty trisky ,napadlo mě když jim odstřihnu přívod nafty,motor pojede jen na tři válce ,to uslyším(poznám)Tak to vyzkouším jednu po druhé,snad to bude ono.Až na to příjdu dám vám vědět,člověk nikdy neví kdy se mu taková zkušenost může hodit,

Alfa je dobra v tom, ze ma rozvody pohanane ozubenymi kolesami, ale aj cerpadlo aj tie kolesa uz mozu mat po opotrebeni nejake vole a preto je dobre ten predvstrek nastavit stroboskopom.