Občas snížený výkon TDI 1.9 AHU 66 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Všude se dočítám jak zapojit hadičky na N75. Ale věděl by kdo jaké barevné označení mají drátky, které k němu vedou? Na motoru AHU 1,9TDI, 66Kw.
Nevím jestli náhodou nemám prohozené konektory mezi N75 a čidlem co je za intercoolerem. Jdou mezi sebou prohodit a tím pádem zaměnit.
N75 ventil je uchycen kousek od čidla a oba konektory k nim mají totožnou délku. Možná pomůže barva konektoru....., mám jeden hnědý a druhý černý, ale který patří kam? Dva dny prosezené na netu a nenašel jsem nic.
Psal jsem tady i do jiného tématu, ale nedostalo se mi odpovědi.
Věděl by někdo?
Nevím jestli náhodou nemám prohozené konektory mezi N75 a čidlem co je za intercoolerem. Jdou mezi sebou prohodit a tím pádem zaměnit.
N75 ventil je uchycen kousek od čidla a oba konektory k nim mají totožnou délku. Možná pomůže barva konektoru....., mám jeden hnědý a druhý černý, ale který patří kam? Dva dny prosezené na netu a nenašel jsem nic.
Psal jsem tady i do jiného tématu, ale nedostalo se mi odpovědi.
Věděl by někdo?
Čtyři válce stačí, když turbo tlačí.
Servisák udělal další servisní zásah a vrátil mi auto na další dlouhodobé testování - údajně se elektrikářům nezdálo něco na váze vzduchu (měřili ji). Něco s ní udělali a už po měření byla OK.
Když jsem auto převzal, opravdu se zdálo, že to přestalo padat do nouzáku. Bohužel jen krátce, je to tu zas.
Diagnostika nic nevidí.
Když jsem auto převzal, opravdu se zdálo, že to přestalo padat do nouzáku. Bohužel jen krátce, je to tu zas.
Diagnostika nic nevidí.
Tomáš Vognar