Zdravím, mám problém s O1 ( 1.9TDi ASV). Dneska jsem zkoušel maximalku a zjistil jsem že mě při 160 km/h začne sama od sebe ubírat a rozsvítí se mi jako kdybych zapl ASR ten trojúhelník na palubce. Když uberu plyn a zase přidám tak to jede ale zase to udělá při cca 180km/h. Jedu na plný plyn a cítím jak auto ubírá na výkonu. Kontrolka nejde vypnout cvaknutim na ASR. Vypne se až po vypnutí a zapnutí motoru. Prosím o radu co to dělá ? Díky Hromy
Někdo mě říkal že je to váha vzduchu. A jinej zase že to neuchladí cooler. Diagnostika mě to napíše co to je ? A musím se napojít po tom co to udělá a pojede v nouzáku nebo můžu normálně teď ? Bude to tam uložený ?
Ja som mal na svojom to iste....akurat mne to robilo uz pri 130...do 130 v pohode potom uz nic..tiez sa mi rozsvietilo ASR-ko..stacilo vymenit palivovy filter...aspon mne to pomohlo...
junix píše:Ja som mal na svojom to iste....akurat mne to robilo uz pri 130...do 130 v pohode potom uz nic..tiez sa mi rozsvietilo ASR-ko..stacilo vymenit palivovy filter...aspon mne to pomohlo...