Demontáž svodů Touran 2.0tdi AZV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ulcak81
Nováček
Odpovědi: 0

Demontáž svodů Touran 2.0tdi AZV

Příspěvek od ulcak81 »

Ahoj všichni,
potřebuju vyměnit těsněni pod svodama u Tourana 2.0tdi, motor AZV. Ale ať koumám jak koumám, tak tam odnikud není přístup. Můžete mi prosím někdo poradit jak to udělat? Jde to ze zhora nebo zespod? Kdyby jste měl někdo pár rad, nebo postup, nebo dokonce nějaké foto.... byli by jste moc zlatí.
Moc díky za pomoc!!!
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

turbo zvody, alebo sanie?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
ulcak81
Nováček

Příspěvek od ulcak81 »

No právě ty turbo svody :(
karelmacal
Přispěvovatel

Příspěvek od karelmacal »

spodem :)
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

presne tak, spodom, nieje to az taky problem.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
ulcak81
Nováček

Příspěvek od ulcak81 »

Kdyz to chci delat doma tak to trosku problem bude :D Znamena to, ze to musim shodit uplne stejne jako kdyz se meni turbo? To je docela pakarna, obzvlast kdyz tam vadi to rizeni...
jasan
Nováček

Příspěvek od jasan »

ulcak81: jdes menit kvuli piskani? Ja to budu mit hotovy po vikendu snad, doufam ze to bude tim. Kamos mi to bude delat, nemam na to cas vubec a hlavne dnes odjizdim jeste pryc.
ulcak81
Nováček

Příspěvek od ulcak81 »

Jojo, presne kvuli tomu. Uz jsem zkontroloval uplne vsechno, turbo je zanovni, tak uz mi zbyva jen tahle moznost. Teda jeste to muze byt na trubce od svodu k chladici vyf. plynu, ale to v kazdem pripade zkontroluju pri jednom. Tesneni je polozka par korun, na tom nesejde, horsi je to s tou demontazi, kdyz tam neni poradny pristup. Nejradeji bych to zkusil ze shora, ale je fakt ze ten pristup na dve veci. Jenze jak to vymyslet bez zvedaku :? Moc rad bych to provedl sam, protoze moc mechanikum co znam neverim (uz me parkrat natahli)...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jj jako turbo ven ale nejdřív se podívej jestli nemáš ko nějakou trubrku k EGR to umí taky hezky pískat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“