plastidip

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

plastidip

Příspěvek od slovacek.milos »

nevite někdo kolik je potřeba litrů neředěného plastidipu na koktávku :?
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Asi budu za blbce, ale prozradíš mi co to je? :?
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Zalezi na původním odstinu jestli chceš bílou překrýt světlým odstínem tak počítej cca 7 litrů pokud s tmavého na světlý tak cca10L
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

jj, už jsem v obraze
slovacek.milos
Aktivista

chipmann píše:Zalezi na původním odstinu jestli chceš bílou překrýt světlým odstínem tak počítej cca 7 litrů pokud s tmavého na světlý tak cca10L
dám červenou na červenou a pokud to doře chápu tak abych protlačil 1,5 tryskou tak musím 4 l naředit na 7 litrů 6OO1 + toluen

mám hnusnou koktu fakt hnus motoricky 1A a chtěl byh ukázat co dokáže obyč pasti + karbon

bohužel moje zkušenosti s karbonem jsou O.1 a plastidip O.OOOO jen youtube

:(
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Mám kkamaráda který se tím zabývá a nnejlepší je na to použít jejich pistoli a redidlo
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Hanzz
Přispěvovatel

Příspěvek od Hanzz »

Nejlepší je co jsem slyšel Total dip firma.máš tam i ředidlo přímo na ten dip.Některé šmejdy se začnou za chvilku loupat.A pistole je taky nejlepší přímo na ten dip. https://www.youtube.com/watch?v=MOIIOJ-VNL8
OCTAVIA 1.9 TDI 66kw AGR
slovacek.milos
Aktivista

chipmann píše:Mám kkamaráda který se tím zabývá a nnejlepší je na to použít jejich pistoli a redidlo
tu pistoli ti pujčí?
shark734
Přispěvovatel

Příspěvek od shark734 »

Z vlastnych skusenosti by som do toho nesiel. Plasti Dip na slnku zmatnie, zdrsnie a vybledne. Kvoli zdrsneniu je udrzba takmer nemozna. Na hranach sa za par mesiacov zacne odlupovat. Foliatec je nieco podobne, len to nezmatnie a nevybledne. Je pravda, ze poskodene miesta sa daju lahko prestriekat a ono sa to zleje, len je okolo toho vela chodenia a starosti...Nestoji to za to. Je pravda, ze som striekal len sprejmi. Cital som vela pripadov co to striekali pistolami a tiez rovnake vysledky.
slovacek.milos
Aktivista

shark734 píše:Z vlastnych skusenosti by som do toho nesiel. Plasti Dip na slnku zmatnie, zdrsnie a vybledne. Kvoli zdrsneniu je udrzba takmer nemozna. Na hranach sa za par mesiacov zacne odlupovat. Foliatec je nieco podobne, len to nezmatnie a nevybledne. Je pravda, ze poskodene miesta sa daju lahko prestriekat a ono sa to zleje, len je okolo toho vela chodenia a starosti...Nestoji to za to. Je pravda, ze som striekal len sprejmi. Cital som vela pripadov co to striekali pistolami a tiez rovnake vysledky.
taky věřím že to bude nic extra, ale za skušenou pár tisícovek mě nezničí, já už si něco podobného zkusil co to bylo nevím ale guma, naředili jsme to a celé auto jsme naválečkovali, majitel nás tehdy velmi ocenil, vypydalo to jak plastidipmolitanovým válečkem ok
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

zlatej váleček (noteeth)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Ladas píše:zlatej váleček (noteeth)
ladas ti nekecám je to18 let byla to troska 12O3, naválečkovali jsme,
bylo to gumové a boží k tomu šestnáctky poklice a slízli jsme odměnu

asi mám chut si to zopakovat jen sám pro sebe (LOL)
toefuk
Aktivista

Příspěvek od toefuk »

milos, a co tapety, nerozmyslal si nad tym? (LOL)
A4 B5 1Z, A4 AVANT AHH, Touran 5T1 2.0TDi 110kW, G5+ BXF, Tiguan EA288 DQ381
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

je to desna chujovina. jezdi mi nekolik aut co maji neco nastrikane . at to jsou kola nebo interier . krasne to kopiruje povrch tak ze jde na tom videt kazdy skrabanec nebo poskozeni kdyz se to pred nastrikanim neopravi. na kolech se to odlupuje , je to drsne a spatne se to cisti.

vyhozene penize
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
slovacek.milos
Aktivista

toefuk píše:milos, a co tapety, nerozmyslal si nad tym? (LOL)
jo střecha a víko motoru karbon a boky stříknu, dipovačku jsem viděl několikrát ale když jsem přišel blíž byla to černá matná, jen jednou v bojnici, prievidza u zoo zelená audi hezké žádné nedostatky,

karbon co ke mně jezdí OK , nic se neodlepuje, vypadá dobře, nedostatky jsem viděl jen v skalici jeep, bubliny ale byl tam stříklý i mat a lak broušený kolečkem na vrtačce tak to byla taková domácí tvorba ;)

na folie se taky přeptám co by to stálo na to si netroufám,
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“