plastidip
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
plastidip
nevite někdo kolik je potřeba litrů neředěného plastidipu na koktávku 

-
- Aktivista
dám červenou na červenou a pokud to doře chápu tak abych protlačil 1,5 tryskou tak musím 4 l naředit na 7 litrů 6OO1 + toluenchipmann píše:Zalezi na původním odstinu jestli chceš bílou překrýt světlým odstínem tak počítej cca 7 litrů pokud s tmavého na světlý tak cca10L
mám hnusnou koktu fakt hnus motoricky 1A a chtěl byh ukázat co dokáže obyč pasti + karbon
bohužel moje zkušenosti s karbonem jsou O.1 a plastidip O.OOOO jen youtube

Nejlepší je co jsem slyšel Total dip firma.máš tam i ředidlo přímo na ten dip.Některé šmejdy se začnou za chvilku loupat.A pistole je taky nejlepší přímo na ten dip. https://www.youtube.com/watch?v=MOIIOJ-VNL8
OCTAVIA 1.9 TDI 66kw AGR
-
- Aktivista
Z vlastnych skusenosti by som do toho nesiel. Plasti Dip na slnku zmatnie, zdrsnie a vybledne. Kvoli zdrsneniu je udrzba takmer nemozna. Na hranach sa za par mesiacov zacne odlupovat. Foliatec je nieco podobne, len to nezmatnie a nevybledne. Je pravda, ze poskodene miesta sa daju lahko prestriekat a ono sa to zleje, len je okolo toho vela chodenia a starosti...Nestoji to za to. Je pravda, ze som striekal len sprejmi. Cital som vela pripadov co to striekali pistolami a tiez rovnake vysledky.
-
- Aktivista
taky věřím že to bude nic extra, ale za skušenou pár tisícovek mě nezničí, já už si něco podobného zkusil co to bylo nevím ale guma, naředili jsme to a celé auto jsme naválečkovali, majitel nás tehdy velmi ocenil, vypydalo to jak plastidipmolitanovým válečkem okshark734 píše:Z vlastnych skusenosti by som do toho nesiel. Plasti Dip na slnku zmatnie, zdrsnie a vybledne. Kvoli zdrsneniu je udrzba takmer nemozna. Na hranach sa za par mesiacov zacne odlupovat. Foliatec je nieco podobne, len to nezmatnie a nevybledne. Je pravda, ze poskodene miesta sa daju lahko prestriekat a ono sa to zleje, len je okolo toho vela chodenia a starosti...Nestoji to za to. Je pravda, ze som striekal len sprejmi. Cital som vela pripadov co to striekali pistolami a tiez rovnake vysledky.
-
- Aktivista
- marena tdi
- Aktivista
je to desna chujovina. jezdi mi nekolik aut co maji neco nastrikane . at to jsou kola nebo interier . krasne to kopiruje povrch tak ze jde na tom videt kazdy skrabanec nebo poskozeni kdyz se to pred nastrikanim neopravi. na kolech se to odlupuje , je to drsne a spatne se to cisti.
vyhozene penize
vyhozene penize
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Aktivista
jo střecha a víko motoru karbon a boky stříknu, dipovačku jsem viděl několikrát ale když jsem přišel blíž byla to černá matná, jen jednou v bojnici, prievidza u zoo zelená audi hezké žádné nedostatky,toefuk píše:milos, a co tapety, nerozmyslal si nad tym?
karbon co ke mně jezdí OK , nic se neodlepuje, vypadá dobře, nedostatky jsem viděl jen v skalici jeep, bubliny ale byl tam stříklý i mat a lak broušený kolečkem na vrtačce tak to byla taková domácí tvorba

na folie se taky přeptám co by to stálo na to si netroufám,