Ahoj,
chtěl bych vás poprosit o radu, jestli na tento motor mám vůbec koukat a jestli vydrží. Co je největší problém..
Mám teď 2.0HDi a chodí parádně po Chipu, FAP off, EGR off
Děkuji za názory Honza
Croma 2010 JTD 110kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rataj ze po chipe pojde raz tak ten motor ako hdi ked odstranis egr a dpf tak motor slape ako hodinky
len treba dat pozor no oplacke prevodovky zvyknu odchadzat neviem ci to uz v 2010 nedoriesili

159 2.4 JTDM Na objednavku fuul EGR OFF DPF OFF KAT OFF SWIRL OFF turbo GTB2056V tlak 1.9bar davka 100mm3 cca 290 ps 550nm Sarkan cip ON 

Je to ako so vsetkymi autami modernych eko cias. Samotny motor je vynikajuci, len keby ho nesabotovali eko sracky typu DPF. Spotreba dobra cca. 7L, akurat DPF bude robi problem. Servisujem jednu Cromu 1.9 JTDm 16V 110kW. Po tom co sa vykantril DPF filter vonku tak bez problemov. No a ked dal majitel nacipovat tak ide fakt kurevsky. Inac som na nej robil zatial bezne veci, napr. predne loziska a pod. Odislo servo v dvojzonovom klimatronicu, a na PZ dverach neviem preco odstava klucka. ziarovky H7 odchadzaju na pockanie. Predtym som servisoval Cromu 2.4JTDm 20V 147kW v automate. Toto neber motor nieje zly, ale spotreba je uz diskutabilna a ten automat je max. nakokot. Vobec nedovoli vyniknut tomu motoru. Ta prevodovka ho degraduje a nedovoli mu aby ukazal co vnom je.