Vstřikovače Ducato 2,5D-62 kW

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lallin
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vstřikovače Ducato 2,5D-62 kW

Příspěvek od lallin »

Ahojte.Nevíte někdo prosím,jestli má být pod vstřikem u Ducata tepelnej štít nebo to těsní jen měděnej kroužek na držáku trysky?Podle mě by tam měl být takovej ten tvarovanej štít co se roztáhne po dotažení vstřiku ne???Díkec Obrázek
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Přiznám se, že si již nevybavuji přesně jak to má Ducato. Ale jedna věc je jasná, pokud ze vstřikovače kouká tryska ven/chrom/ tak tam tepelná ochrana být musí. Pokud je vstřikovač i dole uzavřen a dole v tom spodku je jen díra, je tepelná ochrana uvnitř a vstřikovač těsní jen měděným kroužkem. Ale mám zato, že je v Ducatu ten první případ..
nepropadat panice...
lallin
Přispěvovatel

Příspěvek od lallin »

Obrázek
Právě,že se mi zdá,že pod samotnou tryskou nějaké těsnění je,ale nedaří se mi to vydolovat ven.Jinak držák vstřiku je zatěsněný měděným kroužkem-v tom přechodu držák-tryska
lallin
Přispěvovatel

Příspěvek od lallin »

Ještě mě napadla možná taková blbost-nemohlo by být to spodní těsnění samotné trysky součástí celýho toho tunýlku,ve kterým je celej vstřikovač?Pač ten je železnej je nalisovanej v hlavě...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ne, zaškrabej a bude tam podložka. Nebo je už vypálená..klidně tam dej jinou a je to.
nepropadat panice...
lallin
Přispěvovatel

Příspěvek od lallin »

Škrabat,klepat,štourat jsem už zkoušel,ale zkusím ješte víc :-)
Zatím díkec
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“