ladíme JTD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Neodide dvojhmota,odidu poloosy a ostatne komponenty...Milo75 píše:a ještě abych to schrnul to jednohmotu a dvojhmotu tak, se tedy dá namontovat jednohmota z TD motorů do JTD motorů s tím, že tedy je setrvák měnšího průměru, ale když ho obložím HDS matrošem tak by to mělo vydržet daleko víc výkonu než dvojhmota,?????
nebo jinak- kouím JTD s 200 000km, kde dvojhmota bude nejspíš KO a namontuju tam rovnou jednohmotu za cenu šrotu??????
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
alfik píše:Neodide dvojhmota,odidu poloosy a ostatne komponenty...Milo75 píše:a ještě abych to schrnul to jednohmotu a dvojhmotu tak, se tedy dá namontovat jednohmota z TD motorů do JTD motorů s tím, že tedy je setrvák měnšího průměru, ale když ho obložím HDS matrošem tak by to mělo vydržet daleko víc výkonu než dvojhmota,?????
nebo jinak- kouím JTD s 200 000km, kde dvojhmota bude nejspíš KO a namontuju tam rovnou jednohmotu za cenu šrotu??????
ale polosa nestojí 25 tis
Alfa Romeo 75 3,0V6
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
hele ty bys to mohl vědět: kolik mm má průměr jednohmota na oktávce?? 215mm?? a ta alfa má 210 mmmTomas.cz píše:A proč, když bude jednohmota a odpružená lamela...
Určitě bych to zkusil + na lamelu materiál HDS57.
na kolk se dá vyladit okáváckej motor? přes 200hp??- určo a setrvák to snese.
určo bych to taky skusil, protže kde jinak sehnat funkční dvojhmotu
Apropo. jak se pozná vadná dvojhmota??? tím že to při rychlím řazení mlátí jakoby lamela neměla pružiny?????
Alfa Romeo 75 3,0V6
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
Tomas.cz píše:A proč, když bude jednohmota a odpružená lamela...
Určitě bych to zkusil + na lamelu materiál HDS57.
...pochybujem že ta jednohmota aj ked ju preobložiš vydrží neviem kolko zober si take punto 1.9 trocha viac sa tomu prida a spojka ide do kytek...
..jedina volba je zotrvák a spojka z Cromy 2.5TD tam je klasika a ma 228mm len to ešte musim preskumať čo to bude pasovať
Docela by mě zajimalo o kolik se dá zvednout krouták a vykon na tom 1,3mjtd protože ho taky vlastníma to ve verzi 90hpchiptuning píše:napis mi do SZ co potrebujesMilo75 píše:jo ale kdo??? i z čech se jezdí za Sharkanem- je nejlepší![]()
zrovna vcera jsem si hral na brzde s 1.3MJ
Grande Punto 1,3JTD 90PS
Grandák píše:Docela by mě zajimalo o kolik se dá zvednout krouták a vykon na tom 1,3mjtd protože ho taky vlastníma to ve verzi 90hpchiptuning píše:napis mi do SZ co potrebujesMilo75 píše:jo ale kdo??? i z čech se jezdí za Sharkanem- je nejlepší![]()
zrovna vcera jsem si hral na brzde s 1.3MJ
...počitaj +20ps a 45nm
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
A zotrvak ano???Milo75 píše:alfik píše:Neodide dvojhmota,odidu poloosy a ostatne komponenty...Milo75 píše:a ještě abych to schrnul to jednohmotu a dvojhmotu tak, se tedy dá namontovat jednohmota z TD motorů do JTD motorů s tím, že tedy je setrvák měnšího průměru, ale když ho obložím HDS matrošem tak by to mělo vydržet daleko víc výkonu než dvojhmota,?????
ale polosa nestojí 25 tis

Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU