passat v mrazech na rostlinu CAJK
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
e85
Tak asi taky par litranku eth. koupim, az pojedu kolem. To musis mit az preprefiltrovane. Treba zbytecne obavy ... Urcite saze neprospeji, ale ze by to hned slo do kopru? I ten tvuj tisic km a zhavky v haji se mi zda nic moc vydrz.
VW Sharan TD66kW
M-B W124 200D
M-B W124 200D
no až kluci budete mit odstředivku hotovou tak mi pisněte taky se na něco takoveho chystam.Jo a chtěl jsem se zeptat jestli ten vyjetak s etanolem nezacpe palivovy filtr?Mě když jsem dal novej filtr tak na druhy den to nejelo ucpany.....tak jezdil jsem bez filtru teda bez vložky jen jsem tam měl magnety.Olej ceděny vicemeně nebyl vubec jen sitkem na nudle
a T4td si jen chrochtal.Ted mam v t4 MTDI a je to v řity trysky už si to nak nechcou přebrat.Ze začatku pohoda luxus ale ted to čudilo dymec jak krava smrad.Trysky hotove špatny volnoběh...Proto se ptam jestli s tim etanolem to nezacpe palivak.A ta odstředivka by mě taky zajmala mam přistup k mooooc oleju a je třeba toho využít.

Přefiltrovaný vyjeťák jen přes hadry s benzinem jsem zkoušel ve felicii, bylo to skoro přesné jako psal Miloš Slovaček, ze začátku dobrý, až jsem se divil, potom šel výkon dolu, vyměnil jsem filtr, to příliš nepomohlo, pak to nejelo víc než 80, špatně chytalo a po dvou vyjetých nádržích to už nechytalo vůbec, jen na roztlačení, přitom to moc nekouřílo.. Musel jsem do nádržě nalít 20l nafty, odpojit za filtrem, do nádrže kompresor abych přes filtr dostal všechno z nádrže pryč, pak ještě 2x 10l technickýho benzinu a pořád to bylo uplně černé, dal jsem zase nový filtr, vyměnil žhavičky a auťák jede i chytá.. Po vyfritu mi u feldy začali trochu kolísat volnoběžné otáčky a při jízdě se sám přídával, nebo ubíral plyn, měl jsem felicii jako pokusného králíka, končí jí STK a je uplně rezavá, tak půjde z domu.. Peugeot 306 TD s čerpadlem bosch vyfrit bere bez problémů a k tomu vyjeťák filtrovaný na mikron a namíchaný s E85 taky zchroustává, vyjel jsem několik nádrží a žádná změna, vše ok, a chytá na třetí otočení, ale přečetl jsem si toho tady dost abych věděl že dokud to bude černé, vybrousí se mi časem čerpadlo dříve nebo později, nebo ztratim tlaky atd a všechno bude špatně.. Tak zatím vyfrit, začnu zkoušet domácí mero a odstředěný vyjeťák.
cernota
Me se ta cernota taky nelibi, ale myslim ze cirou kapalinu z tohu neudelas ani turbostrojem. Nicmene zastavam takovy nazor, ze pokud jsi treba projel uz tri nadrze mas plus minus na jine cerpadlo. Idealne jeste neco na palivu usetrit a sehnat si bouracku. Razem mas vse do zalohy a jen jezdis a cekas kdy to klekne.
Myslim, ze Pazout by mohl taky neco vydrzet a treba nez dojde na cerpadlo hezkych par nadrzi jeste projedes.
U Sharana zatim zmenu nepozoruji, az na coud a smrad. Ty zhavky se po otepleni uz neozvaly. Ted je jeste tepleji a mam to uz skoro vyjete, tak asi neco ostrejsiho zkusim namichat.
Myslim, ze Pazout by mohl taky neco vydrzet a treba nez dojde na cerpadlo hezkych par nadrzi jeste projedes.
U Sharana zatim zmenu nepozoruji, az na coud a smrad. Ty zhavky se po otepleni uz neozvaly. Ted je jeste tepleji a mam to uz skoro vyjete, tak asi neco ostrejsiho zkusim namichat.
VW Sharan TD66kW
M-B W124 200D
M-B W124 200D
Moje skromna teorie je, ze pokud budes met odstredivku s otackama nad 3000, nechas tam filtracni prutok do 15 litru za hodinu, tak neni mozne, aby se pak z toho motoraku usazoval v nadrzi cerny bordel, kdyz budes stat treba den pred domem... Cerny bude porad, ale budou v nem tak male castice, ktere prakticky nikdy gravitacne neklesnou.