jericho-3 píše:Tohle je AXR a kdo to utahoval nevím, před chvílí jsem se dozvěděl, že auto má najeto 60000 km, ověřovali to v autorizáku./chca,cha/,...Jen jsem se culil, protože auto koupila, přivezla mi jej ukázat, já zjistil, že přibývá olej v motoru a že to bylo havarované..Rozmlouval jsem jí to, ale nic, takže si chlapík auto odvezl, když to přivezla, povídá nechtěl mi to prodražit, tak tam dal méně oleje...abych si to když tak dolila/cena za litr astronomická/. Tak jsem jej doléval a nebyl olej téměř vidět na měrce.. A ulítlo to z důvodu, že jeden závit byl zkurvený, jak to bylo utažené nevím/, ale byl povolený i držák na bloku, takže v dírách pro šrouby byl vyklepané závity od šroubů jak to vibrovalo. /nevěřil bych že se takové šrouby mohou ohnout , byla na nich vlna/Dokonce je ohnutý i ten kus plechu na kastli, kde je upevněn silentblok, který je také v háji...A s tím upadlým motorem ujela ůdajně 3km od lesa...Takže zatím jsem objednal silentblok a držák plus šrouby a cena bude necelých 6000 kč...Ale měla štěstí, vypadá to že jinak tomu nic není...Kolikrát jsem měl strach motor pouštět úplně dolů že něco dojebu,ale je vidět, že zbytečný..Jinak každý ví, jaký je opruz vyndat ten držák na bloku, ale dnes mi to vůbec nešlo, vadila mi tam ta zkurvená trubka od klima...Koncern dostal ode mě nadávek...
Takze sa nasiel aj niekto dalsi co nevybral ten sku*veny kus... vid link vyssie odo mna
Tomu ko*otovi nasrat do huby a nedat mu ani napit co to designoval v skodovke