Klimaktronic nedovede hlásit nedostatek média. Poznáš to jen tak, že to jednoduše nechladí.
To blikání má sice signalizovat nějakou závadu, ale.... Taky mně při startu bliká, ale funguje normálně a VAG mlčí.
Jestli jdou sahary naplno druhej stupen tak kompresoru nic není je tam velkej tlak ale to ti měli říct ty co ti to plnili a změřit dokud to bylo naplněný.Zjisti jaké jsou ty tlaky.
Vrtule jede hned naplno,kdyz je velky horko tak se to neuchladi.pri normalni teplote cca 25 tak to jakžtakž uchladi.Kdyz ted jedu v tom vedru tak fakt velky a citelny poklesy vykonu kdyz sepne kompresor tim padem i velky pokles výkonu,je to videt na budiku jak pada napeti a to tam mam 140 alternator. Jako by se pridiral. Napln opravdu spravna,jak podle stitku tak tak i jako pro jednozonu co ten tlakovej spinac?nemuze nejak blbnout?
Tak mě zmátl ten před tebou Já to auto neznám, u některejch z koncernu jsou dvě a když jedna nevalí tak to v hicech nestíhá uchladit. Takže sry, jen zvědavost
takhle se mi to chovalo když tam bylo moc chladiva, znovu zkontrolovat množství, pokud je jednovýparníková tak cca 700g. když bude napíchlá plnička tak klimu pustit a sledovat tlaky, beztak půjde vysokotlak na 20 barů a bude to odstavovat vysokotlaká ochrana. Radši dřív než něco prdne..
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS