2.0 (t)fsi -147kW

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

PetrSs
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od PetrSs »

ClooWn píše:
PetrSs píše:V 95tis. dělat turbo to je rychlá smrt,moje bylo měněný až ve 240tis tuším cca.Jinak kdyby někdo chtěl moje zachovalé GTI by bylo v létě na prodej :D
BTW: jsi schopnej udělat cenu od oka a někam nahrát fotky třeba rajče a nebo tak? Díky 8)
Pokud bys měl zájem napiš sz,ale jak říkám bylo by to řekněme až v létě.Cena takhle jak je na foto + ještě budou lakovány všechny plasty ala edition 30 do barvy,18" advan racing na semi slickách federal 595,tt rs brzdy 370mm 4 píst - 190 000,- nebo sem schopný to prodat na 16" plechách s origo brzdama za 155 000,- + možná menší domluva při slušným jednání

Obrázek
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
KubaF
Přispěvovatel

Příspěvek od KubaF »

PetrSs píše:
KubaF píše:Njn dalo se nové a od te doby klid jak pisu zadny problem.a proc prodavas??
Prodávám,nebo spíše budu prodávat z důvodu toho,že dovezu edition 30 chci prostě aspon 350+ koní no a v tomhle bych musel vše předělat což se finančně nevyplatí :)
To chápu taky sem myslel že pošlu BWA do světa a kouknu po necem s K04 aby se dalo vice carovat😁ale mám vse nove.udělané a navic potřebuju kombi tak sem si to rozmyslel i když mi to pořád vrtá hlavou (LOL)
Prospeedy
Přispěvovatel

bwa

Příspěvek od Prospeedy »

To jsme na tom stejně (noteeth) taky bych šel nejraději vejš, ale mám všechno nový.. Chybí mi už jenom K04 abych mohl jít nahoru, jenže mám 1000km nový turbo a je mi líto to zase měnit (LOL) měl jsem vzít rovnou k04.. (wallbash)
Ex: A3 ASZ ..... 300PS :,-(
O2 turbobéňo BWA... 280PS

Akt.: Cupra 1p 2.0 tfsi 370ps/550nm
Passat B7 CR .. profituning
hanyz
Nováček

Re: 2.0 (t)fsi -147kW

Příspěvek od hanyz »

ClooWn píše:Zdravím chci se zeptat jaké velikosti jsou konstrukční rozdíly motorů 2.0 (T)FSI například v OII RS oproti GV GTI...jelikož to jsou ,,stejné,, motory ale mají různé kódové označení tak který se například míň sere a případně kde..Protože co jsem koukal tak škodovka má BWA a CCZA a Volkswagen má CAWB,BWA,AXX,BPY,CCTA,CBFA...Takže babo raď...já osobně vím jen o problému s vyvažovacími hřídeli pokud se teda zrovna nepletu a není to u jiného motoru...Poohlížím se do budoucna a nevím ani ťuk...Díky moc

Základní rozdíl je ten, že jde o odlišné motory jiné koncepce. S třímístnými kódy jsou to motory řady EA 113 a se čtyřmístnými kódy motory řady EA 888. Od tohoto se odvíjí konstrukční rozdíly.
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“