CHIP Octa 66kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jedna vec je odladit auto na brzde, druha ako sa to bude spravat v beznej premavke, kedze pri beznom jazdeni je ten motor uplne inak namahany. plne suhlasim stym ze pre bezne ladenie je brzda zbytocnost, dolezite je aby to dobre jazdilo a aby chip neurobil nejaky magor ktory upravi 3 mapy a tresne na nich +100%. Brzda ma zmysel ked sa ladia motory do nejakych extremnejsich vykonov alebo na preteky.
Myšleno tak že pokud chce těch cca 85kw tak je lepší vyměnit trysky než dělat čip.Huml píše:na 85kW se právěže čipuje, tryskama uděláš víc
Vím že se to na tuto hranici čipuje, ale trysky dle mého názoru jsou lepší- údržba a možnost dalšího ladění zároveň.
GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl
Re: chip
na 130 kw asi tažko... :)zrychlenie a predbiehanie mas určirte lepšie,ale ten vykon?vlada5506 píše:mám čipnuto z notase na 130kw, spokojen a naprosto bez problémů. Spotřeba mi klesla o 0.5 l.Také mne šlo pouze o zrychlení pro předjetí.
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Re: chip
vlada5506 píše:mám èipnuto z notase na 130kw, spokojen a naprosto bez problémù. Spotøeba mi klesla o 0.5 l.Také mne šlo pouze o zrychlení pro pøedjetí.
z 81 kW na 130 kW len softwerom ?
nie nahodou 130 koni?
96kW + something more, KAT+EGR off, powered by BH MOTOR!