tak jsem tam měl uplně stejný napínák jak Rayx vyfotil a ten ma dírku na mazání/napínání olejelem ........bohužel ten co mi přišel v sadě ji nemá a jde o japanparts
Že by došlo k inovaci .....? můžete mi někdo poradit ??
Audi A5 2.0 TFSI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no mmě právě zajimalo co s tím napínákem .....proč vyskočilo to zajištění na napínáku proti zasunutí jak sdílel Rayx ???
měl jsem tu na porovnaní i od febi a vubec žádný rozdíl v kvalitě jsem opticky nenašel .....přijde mi to, že je to přebalené .......
tuhle jsem koupil rozvody od bosche a přišlo s kladkami INA
měl jsem tu na porovnaní i od febi a vubec žádný rozdíl v kvalitě jsem opticky nenašel .....přijde mi to, že je to přebalené .......
tuhle jsem koupil rozvody od bosche a přišlo s kladkami INA
Problém starého provedení neřeš 06H109467N (a ještě upravy T a AD), prostě ta rohatka byla poddimenzovaná, aby ustála ty štosy při startu, zvlášť u střepů, co maj problém s tlakem mazání ... Měli na to udělat svolávačku, ale holt to radši platili jen těm, co to selhalo v rámci garance, ostatní chudáci utřeli nos ...
Ta modifikace 06K109467K (s P pro Gen3) s obvodovou pružinkou už netrpí na to, že by napínák při startu selhal a hupsnul zpátky
Ale že by hydraulický napínák dopínaný tlakem oleje u MORSE modifikovali natolik, že by k pístku nepustili tlak od mazání, to nevím ...
Ten princip napínáku je takový, že olej nejenom že na pístek tlačí, on tím pístkem musí i řízeně protékat 
Je to neskutečný, co za xindl je dnes na trhu, a to ve všem ...
Prohlídni si ten Ashika model a koukej pořádne do tohoto místa

na tom co máš to nevidím, ale fotka je z úhlu co to moc není vidět.

ad ten xindl ve všem, tohle mě skutečně pobavilo ...
Ta modifikace 06K109467K (s P pro Gen3) s obvodovou pružinkou už netrpí na to, že by napínák při startu selhal a hupsnul zpátky

Je to neskutečný, co za xindl je dnes na trhu, a to ve všem ...
Prohlídni si ten Ashika model a koukej pořádne do tohoto místa

na tom co máš to nevidím, ale fotka je z úhlu co to moc není vidět.

ad ten xindl ve všem, tohle mě skutečně pobavilo ...