Záměna AGR a AHF motorů,

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

jo a zapomněl jsem na vstřiky, ty jsou taky jiný, ale to už je fakt snad vše
Marek77
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Marek77 »

Huml píše:pro Marka: motory AGR nikdy neměli stejný turbo jako AHF až motory ALH ;)
Poslední motory AGR, vyrobené někdy od půlky roku 1999, mají turbo s nastavitelnou geometrií stejně jako AHF. Na tom trvám, osobně jsem jich několik prodával (nových) a následně servisoval. Byly to poslední kusy těsně před nástupem motorů ALH.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

mě je to jedno, trvej si na čem chceš, ale nemáš pravdu, zeptej se Jima, ten měl 8/2000 AGR a taky obtok, AGR je prostě AGR a neviděl jsem prostě u VW auto, u kterýho by se vcelku dost podstatným způsobem změnilo plnění motoru a zůstal stejnej kód motoru ;)
radkin
Přispěvovatel

Příspěvek od radkin »

Huml píše:mě je to jedno, trvej si na čem chceš, ale nemáš pravdu, zeptej se Jima, ten měl 8/2000 AGR a taky obtok, AGR je prostě AGR a neviděl jsem prostě u VW auto, u kterýho by se vcelku dost podstatným způsobem změnilo plnění motoru a zůstal stejnej kód motoru ;)
A jaký je rozdíl mezi AHF a ASV??. Jinak já mám taky za to že AGR a ALH se liší jen turbem a proto ta změna kódu.
radkin - Octavia CLHA
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

v turbu (11 rozváděcích lopatek), tryskách (splňuje EU3) a pístech (nevím přesně v čem se liší, Marek psal, že mají nějak chlazení dna jako 130k, každopádně v etosu jsou opravdu psaný jiný než např. na ALH, AHF a AGR)
Racer
Přispěvovatel

Příspěvek od Racer »

Toledo 2 rok 2001 kod AGR turbo obtok . Původní !!!
+ viděno na vlastní voči několik dalších vozů nad rok 2000 co maj obtok ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“