Potažení předních sedaček s aibagem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Raptor181
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

Tiez sa mi predralo sedadlo vodica na kraji ako sa nastupuje. Spolujazdcove je trosku prepalene tak som od kamosa kupil komplet predok aj zadok za 3000Sk a vymenil som ich. Stare este mozem predat ak by niekto chcel na latku. (LOL)
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

romanx píše:No je to z Kladna.Já čekal taky víc ale za tuhle cenu to jde.On to tam šije takovej starší pán tak cca.60 a ukazoval mi tam i rozešité potahy a fakt hezké.I jsem si moh ošahat ty materiály ze kterých to dělá a zdají se být fakt kvalitní ..........a je to určitě na celé auto ....já se ptal protože se mi zdálo levné že je to na zakázku a ještě na airbagy za tuhle cenu.......spíš mi to připadá že to má jako přilepšení k důchodu a nesnaží se za každou cenu každýho oškubat.Jinak ty potahy co se prodávaj za 1500 někde v Baumaxu se s těmahle nedaj srovnávat kvalitou látky..........tady je to fakt asi kvalitnejší o dost.Je to nějaká firma Autodoplňky nebo tak nějak ale to můžu konkrétně zjistit.......třeba i telefon.........pokud bude zájem... :o
na VW Sharan na 6 sedadel 3 900 kč s loketkama a zipama na2 ks dětské integrované sedačky,ne nikde kůže,jen mikropliš. !!!!!! firma je z Břehy u Přelouče!!!!!!! :D a ušijou co chcete
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
laurin.clement
Přispěvovatel

Příspěvek od laurin.clement »

Nechával jsem si šít potahy do Alhambry i do Fábie vše podle přání jak látka tak kapsy,boční airbagy,loketky,boční kapsy atd. a cena okolo 4000Kč.Vše je odvislé od kvality materiálů.V Octě jsem je měl 5 let a plná spokojenost.Pokud je někdo z Brna tak ta firma sídlí na ulici bratislavská.Pokud si bude u ní nechat ušít potahy tak je lepší se dostavit i autem a to u důvodu výběru barvy látky,aby to pěkně ladilo s interiérem,protože výběr látek a barev tam mají opravdu hodně.Látku vám půjčí a můžete jenom vybírat co se líbí a co ne.Ušijí vše podle přání i se znaky a je pouze na zákazníkovi co si vybere.
Stříbrná Alhambra 2.0 CR,
vlastik1
Přispěvovatel

Příspěvek od vlastik1 »

Čaute, potřeboval bych poradit.
Nefunguje mi na sedačce od řidiče to kolečko se kterým se nastavují bedra, točí se to na prázdno. Včera mi tam něco prasklo asi lanko . Nevíte dá se to nějak opravit? Máte někdo podobnou zkušenost.
OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

já mám taky potahy, v Letohradě firma cappa. (www.cappa.cz) Mám boční bagy v sedadlech a v těch potahách jsou jen takový jako kapsy - díry. :) max spokojenost :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“