Potažení předních sedaček s aibagem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

romanx
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Potažení předních sedaček s aibagem

Příspěvek od romanx »

Ahoj,chtěl bych se jen zeptat jestli někdo máte zkušenost s výměnou origo potahů na předních sedačkách.Jdou koupit samotné,původní stáhnout a nové natáhnout nebo to dělá nějaká firma? Jde mi o to, že je tam i airback, tak při jeho event výměně by ten potah měl asi jít sundat a tím pádem by se měl dát asi i koupit nový který se tam natáhne? Nebo se mění celé sedačky? To asi těžko ne?Díky za info.
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Mám obdobný problém, trošku se mi prošoupal bok opěrada. Chtěl bych si to nechat opravit... ale nikdo nemá originální látku, ani neprodává originální potah... nevím co s tím... jsemm už docela zofalý... nechal jsem to u jednoho čalouníka, říkal že to udělá že to nebude poznat, ale pak to nakonec zaštupoval jako ponožku a já když to vyděl, tak jsem málem lehnul... hrůza... :o( Taky by mě zajímalo co se s tím dá dělat...
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
jogo
Přispěvovatel

Příspěvek od jogo »

Tak sme uz traja s rovnakym problemom.Ja to idem robit tento tyzden,mam dobreho calunika a chlapa co zozenie origo latku,tak sa uvidi ako to dopadne.Ina sedacky bez airbagov neni problem.
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

já mám bohužel sedačku s airbagama :(
wries
Nováček

Příspěvek od wries »

Taky stejnej problém, mám prodřenej bok u sedáku. Známej čalouník mi říkal No problem, mám si donést starou sedačku a přešije to - ve švu - nikdo to nepozná. Jenže jsem zatím stejnou barvu sedačku nesehnal :(
Octavia 66kW AGR, r.v.3/2000
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

I na sedačky s airbagem se dají koupit potahy.... v cenové relaci okolo peti tisic je budete mit i s kuzi primo na vas typ sedaadla...
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Ale né originály... anebo ano ???
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

jogo píše:Tak sme uz traja s rovnakym problemom.Ja to idem robit tento tyzden,mam dobreho calunika a chlapa co zozenie origo latku,tak sa uvidi ako to dopadne.Ina sedacky bez airbagov neni problem.
Tak na něj zjisti kontakt, to by se mi hodilo...
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

Matrix píše:
jogo píše:Tak sme uz traja s rovnakym problemom.Ja to idem robit tento tyzden,mam dobreho calunika a chlapa co zozenie origo latku,tak sa uvidi ako to dopadne.Ina sedacky bez airbagov neni problem.
Tak na něj zjisti kontakt, to by se mi hodilo...
Ne, ty jsi to nepochopil...

Firma vyrábí potahy. Zaškrtneš např... chci sedadlo na VW Passat(typ), mám přední bagy, v zadu loketka, chci aby byli po bocích kožené a vnitřek třeba modrý... sestavíš si to v konfigurátoru a pošleš objednávku.

Potahy natáhneš...

kapiš? :)

akorat ted z hlavy nevim tu adresu ale resilo se to na autorevue...
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Aha, tak to joo... ja si to prave myslel, ze to jsou takovyhle... a to se navlika pres ty puvodni anebo ty se sundavaj ???
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

Matrix píše:Aha, tak to joo... ja si to prave myslel, ze to jsou takovyhle... a to se navlika pres ty puvodni anebo ty se sundavaj ???
nic nesundáváš, pouze navlíkáš na to, co vidíš.... ;)
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Není jednoduší koupit jiný sedačky?Do čeho to chceš?
romanx
Přispěvovatel

Příspěvek od romanx »

No původně bych raděj nově potažené sedačky, ale dneska jsem byl na Kladně a tam je firma co ušije jakékoliv potahy na jakékoliv auto na zakázku i včetně airbagových potahů.Mají různé kvality a vzory látek - mimochodem hezké a zdá se, že i kvalitní a jsou shopni to ušít v jakékoliv kombinaci látek a jejich vzorů či barev. Jo a teď to hlavní....při výběru opravdu hezké kvalitní látky se cena na celého pašíka vyšplhá max. na 2700 - 3000 kč podle toho co si vymyslíte...vyšijou i znak pašíka na přední sedačky...........což si myslím, že je rozumné.Dodací doba max.3 týdny. Jenom jsem se já debil nezeptal jestli by mi nepotáhli rovnou sedačku, ale to ještě zjistím (LOL) (rofl) a dám vědět.....
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

romanx píše:No původně bych raděj nově potažené sedačky, ale dneska jsem byl na Kladně a tam je firma co ušije jakékoliv potahy na jakékoliv auto na zakázku i včetně airbagových potahů.Mají různé kvality a vzory látek - mimochodem hezké a zdá se, že i kvalitní a jsou shopni to ušít v jakékoliv kombinaci látek a jejich vzorů či barev. Jo a teď to hlavní....při výběru opravdu hezké kvalitní látky se cena na celého pašíka vyšplhá max. na 2700 - 3000 kč podle toho co si vymyslíte...vyšijou i znak pašíka na přední sedačky...........což si myslím, že je rozumné.Dodací doba max.3 týdny. Jenom jsem se já debil nezeptal jestli by mi nepotáhli rovnou sedačku, ale to ještě zjistím (LOL) (rofl) a dám vědět.....
To je velmi zajímavé :)

Odkud je ta firma? Připadá mi to VELMI levné... není ta cena (3000) za jedno sedadlo?

Pokud je to ale pravda, šel bych do toho asi taky :-)
romanx
Přispěvovatel

Příspěvek od romanx »

No je to z Kladna.Já čekal taky víc ale za tuhle cenu to jde.On to tam šije takovej starší pán tak cca.60 a ukazoval mi tam i rozešité potahy a fakt hezké.I jsem si moh ošahat ty materiály ze kterých to dělá a zdají se být fakt kvalitní ..........a je to určitě na celé auto ....já se ptal protože se mi zdálo levné že je to na zakázku a ještě na airbagy za tuhle cenu.......spíš mi to připadá že to má jako přilepšení k důchodu a nesnaží se za každou cenu každýho oškubat.Jinak ty potahy co se prodávaj za 1500 někde v Baumaxu se s těmahle nedaj srovnávat kvalitou látky..........tady je to fakt asi kvalitnejší o dost.Je to nějaká firma Autodoplňky nebo tak nějak ale to můžu konkrétně zjistit.......třeba i telefon.........pokud bude zájem... :o
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“