stofane píše:Mám octu a tak isto pri takom jemnejšom brzdení mi to trochu trasie s volantom, ale odborníci vraveli, že to robia zvlnene kotúče, ale zatiaľ ich nebudem meniť pokiaľ sa to nebude prejavovať viacej, pretože tu sa to už o tom popísalo, že aj keď staré vymeníš za nové, je možné, že časom sa ti zvlnia znova a tak isto nemám štýl jazdy plynový pedál na podlahu a potom riadne šliapnuť na brzdu.....je to na tebe....
no hej zvlnene kotuce ale aj vrtane zimmermanny ??? a to nestojim stale na brzdach
Ono z tý fotky to není moc dobře vidět, ale vypadá to dost divně obroušený, určitě chodí blbě destička, nebrzdí celou plochou, pokud vše na brzdách chodí jak má, nic se nezadrhává, koupil bych nový kotouče i nový destičky a uvidíš.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Luke píše:Ono z tý fotky to není moc dobře vidět, ale vypadá to dost divně obroušený, určitě chodí blbě destička, nebrzdí celou plochou, pokud vše na brzdách chodí jak má, nic se nezadrhává, koupil bych nový kotouče i nový destičky a uvidíš.
Ved to ze som vsetko menil kotuce + desticky OZ Zimmermann vrtane a FERODO TQ a zasa mi to zacina tak po 8-tisic km klepat s volantom pri brzdeni
Aha, to mi nějak uniklo. Do tyto doby po výměně to nedělalo? Nevěřím tomu, že by byly opět špatný kotouče, tam bude chyba někde jinde. Já bych teda asi šel do originálu. Ještě se na tom dá jezdit?
Luke píše:Aha, to mi nějak uniklo. Do tyto doby po výměně to nedělalo? Nevěřím tomu, že by byly opět špatný kotouče, tam bude chyba někde jinde. Já bych teda asi šel do originálu. Ještě se na tom dá jezdit?
Nove kotuce vyzeraju OK rovnomerne sa opotrebuvaju a ty zimmermanny by sa nemali ani zvlnit. No este sa da natom jazdit nerobi to stale len pri urcitej sile brzdenia ale pedal je kludny. Tak teraz rozmyslam ci to nemoze byt od pneu su tam totiz matadorky mp58 nie moc kvalitne podla mna
Mohlo by to být pneumatikama. Mně zase auto chvěje do volantu asi kolem 120 ale jen malinko, někdy víc někdy míň. Gumama to není. Zkoušel jsem různý povrchy silnic a vypadá to na silnice, protože na obyčejných asfaltkách to nedělá.
Luke píše:Mohlo by to být pneumatikama. Mně zase auto chvěje do volantu asi kolem 120 ale jen malinko, někdy víc někdy míň. Gumama to není. Zkoušel jsem různý povrchy silnic a vypadá to na silnice, protože na obyčejných asfaltkách to nedělá.
Len neviem ci to moze byt pneumatikami ked to robi len pri brzdeni
dela mi to sami, pri brzdeni vibruje volan. Vymena kotoucu je jen docasna oprava. Zkousel sem to resit vsemozne a nic nepomohlo takze na to kaslu, at si to vibruje..
Fulltank píše:dela mi to sami, pri brzdeni vibruje volan. Vymena kotoucu je jen docasna oprava. Zkousel sem to resit vsemozne a nic nepomohlo takze na to kaslu, at si to vibruje..
A ako dlho ti to robi?? ci tim neoddelam aj nieco ine. a co tak naboje kol???
Fulltank píše:dela mi to sami, pri brzdeni vibruje volan. Vymena kotoucu je jen docasna oprava. Zkousel sem to resit vsemozne a nic nepomohlo takze na to kaslu, at si to vibruje..
A ako dlho ti to robi?? ci tim neoddelam aj nieco ine. a co tak naboje kol???
Dela to uz asi 80tis, hnedka po vymene novejch kotoucu( ATE). Zkousel sem prehazovat ruzne gumy, pujcil sem si i kotouce a vydrzelo to tak 5tis, delal sem i predek (cepy,tlumice apod.) asi jediny co sem nezkousel jsou ty naboje no. Nemam penize na zkouseni vselijakejch kravin, uz sem se smiril
arpi666 píše:AHOJ. Pred mesiacom som si kupil toledoII 2005 ASV 81kw od brata ma najazdene 60-tisic km prevazne po dialnici. Vsetko je OK az nato ak pri jemnom brzdeni mi niekedy trasie volant ked viac pribrzdimj prestane to. Nerobi to stale!!! Bratovi v servise tvrdili ze je vsetko ok a ze mu to tak robi uz moc dlho. Podla mna to OK neni kedze som mal Leona AGR 2000 a tam to nerobilo. A Leon reagoval na brzdny pedal viac slo to jemnejsie brzdilo lepsie a o dost!!! Co to moze byt???
zbrzdene kotuče, vymeň za nejaké kvalitnejšie a bude pokoj
no já třeba ted vím, že mi to dělá zadek- zadní kotouče, neni ta možnost i u vás?? a sakra, sorry já myslel že pedál a on volant
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.