Fábie,velká spotřeba

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

Tachos píše:hlavu už mám měněnou.Sedla v čudu a na jednom válci popraskané ventily.Jo nestálo mě to ani korunu,měl jsem to na kulanci. ;)
(hm) soused naproti má stejné plížidlo přet tím měl celý život 105 tak si polepšil, ta 105 je jak nová, stojí mi před barákem a když přivezli tu 1.2 tak malovali garáž, naprosto stějné jak u svěráka stěrače stírají, se můžu zepta :? jestli chceš ti mají v kastlu deníček na každé deci :-D miloš
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Stačí pozorně číst a řešení se najde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=26662
A je to úplně zadarmo.
Dáš nulu a uložíš a je hotovo.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Tachos
Přispěvovatel

Příspěvek od Tachos »

origoš píše:Stačí pozorně číst a řešení se najde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=26662
A je to úplně zadarmo.
Dáš nulu a uložíš a je hotovo.
Díky za pomoc,hned zítra to zkusím.Snad to pomůže po těch operacích z motorem.
Tachos
Přispěvovatel

Příspěvek od Tachos »

slovacek.milos píše:
Tachos píše:hlavu už mám měněnou.Sedla v čudu a na jednom válci popraskané ventily.Jo nestálo mě to ani korunu,měl jsem to na kulanci. ;)
(hm) soused naproti má stejné plížidlo přet tím měl celý život 105 tak si polepšil, ta 105 je jak nová, stojí mi před barákem a když přivezli tu 1.2 tak malovali garáž, naprosto stějné jak u svěráka stěrače stírají, se můžu zepta :? jestli chceš ti mají v kastlu deníček na každé deci :-D miloš
nevím na co narážíš.Jestli jde o to,že je to lepší 105ka tak na nic lepšího nebyly peníze.Hlavně že ty máš A8 se spotřebou 4.5 litrů.Žádal jsem o radu a né o hloupé kecy.Nic osobního.Jen mě štve,že když chce někdo na foru poradit tak se najde hodně b....ů co mají jen kecy a nic víc.
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Díky za pomoc,hned zítra to zkusím
Promiň, já to myslel jako legraci pro zpestření šeivých dní. Zkusit to můžeš, ale moc si od toho neslibuj.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Tachos
Přispěvovatel

Příspěvek od Tachos »

origoš píše:
Díky za pomoc,hned zítra to zkusím
Promiň, já to myslel jako legraci pro zpestření šeivých dní. Zkusit to můžeš, ale moc si od toho neslibuj.
ohromě jsem se pobavil,když jsem se koukal na palivoměr.Bylo by to hezké kdyby to tak fungovalo (rofl) (rofl) (rofl)
Lopezo
Nováček

Příspěvek od Lopezo »

Já škodovky prodával a mohu jen potvrdit že tříválcová fabia 1,2 žere stále kolem 8 litrů. Na palubáku to ukazuje kolem pěti spotřebu jen když jedeš po obchvatě a to maximální rychlostí 85 km za hodinu.
Tachos
Přispěvovatel

Příspěvek od Tachos »

Jenže loni jsem jezdil za nějakých 6.5 litrů max,jen mám strach ať se neděje něco z motorem,tu spotřebu nějak zvládnu. (wallbash)
Tachos
Přispěvovatel

Příspěvek od Tachos »

spotřeba snížena zase na 6 litrů,operací bylo mnoho tak teď nevím čím to vlastně bylo (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“